- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Направи си сам - бански.
Имам една позната, която ми беше споделила, че горнището на банския и е собствено производство, но така и не я попитах как става тази магия. До колкото знам става със сутиен, но от там нататък какво точно трябва и как трябва да се направи не знам. Някой би ли обяснил или да даде идеи? Може и клипчета да постнете или някакви снимки.![]()
http://www.threadbanger.com/post/999...f-old-t-shirts
само че този, показаният плат, не става за бански май май
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
И откъде ще вземеш плат? Винаги личи на плаж ако си по бельо, грозно е. По-добре отдели 15-20лв, вместо да се чудиш как да шиеш и откъде да взимаш платове, все пак сме 21 век.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Мога да отделя много повече от 15-20лв, но не в това е проблема. Искам нещо по-различно от това по магазините. Чувала съм за - купуваш си плат за бански и го носиш на шивачка + сутиен и тя да ти го направи. Виждала съм как става и доста ми харесва, ама откъде да намеря точно такава материя и долнището с какво/как да го направя. Материята - ясно, ама иначе/?
Определено трябва да се купи плат за бански. Как се казва той, впрочем?
оплети си на 1 кука. другото не си е работа;
Това със сутиена звучи интересно, може би някак си да се ''покрие'' с плат и съответно подходящо долнище... ще следя темата.![]()
Ако се намери, обаче и някой който да ми каже откъде да си купя такъв плат и долнището на банския как ще стане.. Иначе, да, интересно е, защото не е като да си го купиш наготово от магазина и на плажа да има още поне 5 човека със същия бански, а пък и си е един вид занимавка..![]()
Ако както казваш, можеш да отделиш много повече от 20 лв за бански, дай ги парите, пък да видим как още 5 момичета ще са със същия![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Намират се.
Не че съм някоя превземка или нещо такова, де, просто обичам да съм различна.![]()
Аз гледах едно клипче преди 2-3 месеца как може да се направи: Взимаш специален плат(не го знам как се казваше) и режеш две триъгълничита и долница също режеш от този плат, обаче после какъв друг плат прибави не знам.. за това и аз ще следя темата!
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Ами по-горе има клипче как се прави такъв бански (с триъгълничета), обаче там плата не е хубав.
Иначе мен ми се иска да си направя някакъв сутиен с такъв плат, защото искам да е с чашка, обаче не знам откъде да си купя такава материя, за да осъществя плановете си.![]()
Такам. Реших окончателно да си жертвам някой сутиен. Избрах кой да е и искам да си купя бонбонено розов плат на бели точки за горнището. Долнище имам, обаче горнището към него не ми харесва. Някой има ли на идея откъде мога да намеря точно такъв плат или ако по някакъв начин "оперирам" старото горнище ще стане, защото то е без чашка, а банския е със. Ако искате да пусна снимки?
^aми то без снимка трудно някой ще ти даде идея.![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля
Не съм сигурна ,но май бански се правят от трико.Трудно се намира,но мисля,че в "Чара" в Бургас има.Зайче,покажи после снимка на това което си сътворила.![]()