.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Windows 8

Windows 8

Споделете как е Аз като фен на Windows веднага го турих на щайгата и е добре (много по-добре от 7).

Мега фен Аватара на draid
    Доколкото може да е добре една бета. 8-цата има още много за изкусуряване и адаптиране към работа с PC, тъй като в момента е ориентирана главно за Touch панели.

Цитирай Първоначално написано от den4o7 Виж мнението
    Споделете как е Аз като фен на Windows веднага го турих на щайгата и е добре (много по-добре от 7).
    Я обясни малко по в детайли, кое точно на 8-цата е това "по-добре от 7"?

Супер фен
    Аз преди няколко месеца сложих превюто а преди месец метнах бетата сложих драйверите за седмицата и заби общо взето работата с мишка е много неудобна направена е за тъч устройства мисля ,че няма да има голям успех ще стане като със виста първо хората да свикнат с облика и чак следващата версия ще пожъне успех.

Я някой да сподели дали е качвал 8-цата на устройство с ARM процесор?

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    тоя метро интерфейс не можах да свикна с него и я махнах... иначе е стабилна, като изключим някой бъгове, и супер грозния лоад скрийн засега... а да и забиването на таск мениджъра е най-гадния бъг

Мега фен Аватара на draid
    Метрото трябва да го направят с опция за изключване иначе ще е пълна скръб. Въпреки че от MS изкарват читаво ОС през едно, доказало се е това.

95 - Добър
    98 - Добър
    2000 - Fail
    Xp - Добър
    Vista - Fail
    7 - Добър
    8 -

Фен Аватара на BeeKeeper
    Град
    У нас
    Глистата е най-зле. Сега не знам как е 8-та, но както пишеше горе от бета нищо не може да се очаква. Аз лично съм що годе доволен от 7-та и не смятам да я сменям!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си