- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо различно .. :)
Здравейте, приятели.
Не Ви ли омръзна 90% от темите да бъдат "отчаяна съм" как да му го кажа" изневерих с еди кой си" и прочие, защото на мен лично ми доскучаха тези теми. Не омаловажавам ничии проблеми, но нека поговорим за живота, за мечтите Ви, за настоящето и бъдещето. Ще се радвам да прочета за най-съкровените мечти, които имате и нещата в които вярвате адски силно. На какво държите, и от какво се разочаровате. Споделете щастието си, да си подарим по една макар и виртуална усмивка. На мен ще ми е интересно, надявам се и на Вас.
Може ли и нещо друго да си подарим, макар и виртуално
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ама аз съм отчаян, защото й изневерих с мустакатата й приятелка и нямам други амбиции и мечти в живота освен да бъда с нея, да се оженим и да живея на гърба на техните![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
кажете нещо позитивно мейна, да подхванем темата
Кажи tuzaro, какво искаш да постигнеш в "краткия" ни живот ? Имаш ли мечти? Ако искаш не ми отговаряй.. ;pp
Мечтая си... да оздравея до събота.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
пожелай ми да си хвана хубаво гаже
Сигурна съм, че и без моето пожелание ще намериш твоята мацка. Така че ..
Ох, мила... С такъв позитивизъм си тръгнала с тази тема, че направо ми стана жал, как те затролиха още в началото...
И спря да се върти за миг земята..
Купон да става мой
Не може да си представиш какви качества имам![]()
нема ли позитивно настроени хора у форона бе майна
Ето ще ти отговоря. Адски силно вярвам в развитието на техниката. Моля се да доживея до старини, за да мога да видя до къде ще сме я докарали. Държа много на честността , мразя лицемерието и предателството. Доволна ?
Аз няма от какво да съм доволна, ти трябва да си доволен от своите мечти. На мен просто ми е интересно да чуя различни мнения по въпроса.
А относно техниката, не ми се мисли след 20, 30 години за какво ще става въпрос. И на мен ще ми е любопитно да видя , до какво ниво ще е тогава.![]()
аз съм винаги позитивен майна, много малко неща могат да ми развалят настроенито
Хубаво щеше да е , ако повече хора бяха като теб. А то е точно обратното.
тва е защото хората нямат пари, нормално е при тея обстоятелства всички да са намръщени
И като са намръщени ще си решат ли проблема ? Не - напротив ..развалят и чуждото настроение. Това за мен не е оправдание.