- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С какво ходите обути вкъщи?
Зимата - по много дебели чорапки или пантофи ( ама рядко ), пролет/ есен - тънки чорапи + пантофи, а лятото по джапанки или боса![]()
По принцип по чорапи, но от както правихме ремонт преди време свикнах да ходя с чехли.
Винаги съм с пантофи,независимо дали е зима или лято.Странното е,че когато съм на гости пък не обичам да обувам пантофи ,винаги си оставам по чорапи :Д
ZaicheNaXeroin
Зимата с пантофки тип ботуш, лятото боса
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
С чехли, но обикновено малко след като съм ги обула ги зарязвам някъде и си шляпам боса.
Сега съм с джапанки, зимата по чорапки и домашни чехли ^-^
<3 d(ˆˆ)b
Не го бях чувала това за здравите ходила, но по принзип и аз си ходя боса![]()
През лятото боса ... през пролетта ми се случва и да съм по чорапиА зимата съм с пантофи под формата на животни
![]()
в момента съм с джапанки за вкъщи
зимата .. по-добре не питайте какъв зимор съм. понякога ходя с два чифта чорапки - едни тънки и едни по-дебели + , естествено, домашни чехли
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
лято-бос задължително/аз си ходя чисто гол из вкъщи, единствено ако има някой ходя по бельо/
зима-чехли някви
пролет/есен-зависи от температурата
Зимата с чехлички...
Пролетно-есенно с чорапки
Лятото - босичка.
maDamn
Обикновено ходя боса, понеже у нас е много чисто, но понякога слагам джапанки, понеже къщата ни е на 3 етажа и често ми се налага да минавам през стълбите в коридора, където минават адски много хора, понеже на 1вия етаж е офисът на майка ми. В предния и задния двор ходя с маратонки, понеже имаме градини и се сещате, че има пръст, листа и какво ли не още.
Лятото - боса, за зимата си имам огромни пухкави чехли <3