- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С какво ходите обути вкъщи?
Лятото ходя с джапанки, зимата с пантофки.
Мразя да ходя боса...
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Аз през зимата ходя вкъщи с меки чехли,приличащи на пантофи,а през лятото си ходя боса![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Много забавна тема!Амиии...аз лично вкъщи си ходя през зимата или с терлици или с пухкави чехли. А през лятото....с джапанки.
Always БОС ;D
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
лятото боса, зимата с меки чехличкии ^__^
You believe, but what you see?
You receive, but what you give?
През лятото - боса , а зимата - с чорапи , а пък ако е мноооого студено - с пантофкииии ! <3![]()
Пролет/Лято/Есен/Зима си ходя боса вкъщи ;д
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
С плавници ^^![]()
Лятото ходя боса или с джапанки, а зимата по чорапки или ако ми е много студено, с едни ей такива пантофки (първите)![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Не понасям да се разхождам боса. Попринцип се моткам вкъщи с тея грозните кроксове. Много са ми удобни, ама не бих излезнала навън с тях при никакви обстоятелста.![]()
Лятото боса, зимата с пантафки или с пантофка тип ботуш
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Бос или по чорапе.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
през лятото или боса или с чехли между пръстите, а зимата с чорапки :дд
Обичам да ходя боса,но имам постоянни пререкания с нашите. За това през лятото ходя с джапанки,а зимата с по-дебели чорапки.![]()