Ооот доста време се "занимавам" с едно момиче но все нещата са в период на изчакване, странна е доста историята но не ми се обяснява. Прави ми впечатление, че тя ми прави едва ли не гадно .... пример давам - говори ми как щяла да излиза със някакъв нейн приятел и как нямала търпение да се видят , тва при положение ,че аз като искам да я видя за 5 мин трябва да сме се разбрали от преди 1000 дена и да е належащо.... За другите може да излиза ,може всичко а за мен нищо не може ....... Аз искам който копае канала той да слага и тръбата ! Пък тя кво прави мен ме ползва за утеха и сериозна опора в трудни моменти (дори ако е ядосана да си излее яда на мен) пък за "хубавата част" не ме познава . И тва всичкото имам чувство че го прави нарочно , мисля че не осъзнава колко тъпо се чувствам тка .Говори ли сме много пъти с нея сериозно и в тия сериозните разговори за нас не присъстват трети лица , но в действителност аз не мога да и кажа "айде бе мацка излиза ми се искам да те видя" и да излезем въпреки ,че тя е свободна ще се наборсучи и няма да иска да се видим.... До тук мисля да спра да обяснявам ,че вече не знам какво обясних и какво не и дали някой ще схване проблема ,ако мога тка да го нарека. Извинявам се за разговорния език ,ако има въпроси с радост ще доразкажа