- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали съм бремена или не?
Здравейте искам да попитам нещо на мен ми дойде последно на 7.04 и още не ми е дошло дали ще съм бремена? Миналата година ми правиха абразио и ми казаха да не опитвам поне 6 месеца реших да опитаме с мъжа ми и сега незнам сега дали съм бремена или не. Направих си два теста и двата показаха отрицателно, а доктора ми каза че трябва да изчакам за да ме виде на видеозон поне каза другия месец.
Е, дай малко информация, де. Правила ли си секс без презерватив, приятеля ти свършвал ли е в теб без презерватив? Ние не сме врачки.
Да пробвахме да имаме дете обаче не ставаше,а пак сега ми закъснява
ходих и ми каза да отида при него другия месец да ме види на видеозон
Ми, тогава какво очакваш да ти кажем?
sure check,6 лв,90% точност...временно решение напроблема(докато стигнеш до гинеколог)
еми да ми кажете дали има други начени да разбера дали съм бремена.Щото ми каза че мога да разбера ако се изпикая в чашка и пусна анългин ако почне да кипи значи съм.
пробвах показва отрицателен
НачИни
бременНа
анАлгин
И не, с видеозон и гинеколог е най-сигурно.
много благодаря се пак
защо да не съм
Alchy говори наизуст. Щом искаш да имаш дете, искрено ти го пожелавам. Може би закъснението да е от нерви , прекалено очакване, а може и да си бременна. Ако си си правила тестовете , скоро след евентуалното зачеване няма да ти отчетат,дори и да си , чак 14 дни след като се е опекла работата.Затова гинекологът е най-сигурния начин,ако продължава да не ти идва до датата, на която имаш час при него всичко ще се разбере тогава.
Късмет.
maDamn
Щом имаш отрицателен тест, пробвала си да пикаеш в чашка и пак отрицателно, според мен няма как да си забременяла.
Пожелавам ти твоя човек да ти направи бебе , щом искате , няма лошо <)
да се надяваме да съм щото го чакам от три месеца и вече съм сигорна че май няма да мога да имам
А защо този твоя гинеколог не ти пусна един кръвен тест?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
каза ми че иска да изчака за другия месец
Щом не си доволна от гинеколога ти, смени го с някой който няма да те кара да го чакаш по един месец.
Дайте да погадем.... Ние да не сме врачки , отиди на гинеколог
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Мале ,мале ,мале ,,,,,,, . А утре ще вали ли градушка,защото не е валяло от месеци.Има доктори има си всичко как може да задавате такива вапроси бе!
Вие сериозно ли се вързахте на темата?
Ник- macencetо, дузина правописни грешки в една дума, никакво познаване на собствения организъм и тест за бременност с аналгин, пуснат в чаша урина?!![]()
![]()
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!