- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Моля всяко момче,което е хомосексуалист за помощ!!!
От много време имам един проблем.Правих първия си секс с момче,защото съм хомосексуален от няколко години.Проблемът е,че сега целия клас знае за това,но моите родители не знаят,а не знам и как да им кажа.Страх ме е,че те може би няма да ме приемат на сериозно и няма да ме обичат като техен син.Помогнете ми да разбера как да им съобщя новината,защото знам,че някои от вас са казали на родителите си,че са хомосексуалисти.Помогнете ми !!!
първо на колко години си?
Ако не си пълнолетен хич не им казвай не е нужно да въвличаш и тях в тази гадна история с кого правиш секс не е тяхна работа . Пък ако си решил твърдо да им казваш по-добре първо разбери какво мислят за хомосексуалистите и тогава реши какво ще правиш . Но да знаеш , че за тях това ще е голям шок ако до сега не са те усетили , че си мека китка !
Аз нямам предвид с кого правя секс,а как да им призная,че съм хомосексуален.А другият проблем е ,че не мога да си намеря гадже!!!И съм на 14.
Аман и от комплексари!
Недей да казваш на родителите си нищо. Изчакай, защото каквото и да им кажеш сега, едва ли ще го приемат сериозно от устата на 14-годишният си син. С техните очи, сигурно си едно съвсем нормално момче, което ще прави секс след около 2 години най-рано. Едва ли им минава през ума, че вече дори си сексуално преориентиран. Харесвай когото си поискаш, но не избързвай със самопризнанията. Надявам се след време да живееш в държава, в която да не те съветват да се хвърлиш от някъде, само защото си хомосексуален.
14 братле за никаде си още си малък пък на хомо се правиш .. а и че нямаш гадже ,боже някой на 20-30 години са сами а пък ти закаде си се забързал .. избии си тая тъпа мисъл от главата
"Правих първия си секс с момче,защото съм хомосексуален от няколко години."
От няколко години? На 10 ли беше, когато разбра?! Гадже искал да си намери.. Хормоните адски яко те тресат. Изчакай още няколко години и тогава си определяй сексуалната ориентация.
женско
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Аз съм хомосексуален от няколко години?! WTF?!
Еба се на 14?! WTTF?!
С мъже?! Okay okay живеем в 21 век...
Никакви чувства ли не изпитваш към момичетата? Или те не те харесват,заради това "айде да пробвам с мъжете" ? Под секс кво разбираш -
-дружно биене на чикии (това поне трябва да го знаеш какво е)
- или ти го е вкарал?![]()
споко.. след ден-два ще те нападнат чичаците и ще си имаш там каквото искаш да си имаш..
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Виж си съобщениятаТам написах каквото трябва. И аз съм в твоето положение, но няма да им казвам. Реших го, благодарение на всички хора в този форум!
Iskam seks
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
На каква възраст хомо- и бисексуалните юноши трябва да се разкрият?
Няма лесен или абсолютен отговор на този въпрос. Рисковете и ползите от разкриването са различни за младежите при различни обстоятелства. Някои млади хора живеят в семейства, където подкрепата спрямо сексуалната им ориентация е ясна и стабилна; те могат да се сблъскат с по-малко рискове при разкриването си, дори в ранна възраст. Тези, които живеят в по-малко подкрепяща среда, са изправени пред повече рискове, свързани с разкриването. Всички млади хора, които се разкриват, могат да се сблъскат с предразсъдъци, дискриминация или дори насилие в училище, в социални групи, на работното място и в религиозните си общности. Подкрепата на семейството, приятелите и училището са важни буфери срещу негативното влияние на тези преживявания.
http://stalik.wordpress.com/statii/h...govori-na-apa/ - тук ще намериш отговорите
Недоносче, нямаш право дори да изписваш името на Фреди с ръцете с който лъскаш пишки. Информирай се, прочети нещо друго освен вестник "Шок" докато се изхождаш, и тогава можеш да говориш с мен.