.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Exclamation Моля всяко момче,което е хомосексуалист за помощ!!!

От много време имам един проблем.Правих първия си секс с момче,защото съм хомосексуален от няколко години.Проблемът е,че сега целия клас знае за това,но моите родители не знаят,а не знам и как да им кажа.Страх ме е,че те може би няма да ме приемат на сериозно и няма да ме обичат като техен син.Помогнете ми да разбера как да им съобщя новината,защото знам,че някои от вас са казали на родителите си,че са хомосексуалисти.Помогнете ми !!!

първо на колко години си?

Ако не си пълнолетен хич не им казвай не е нужно да въвличаш и тях в тази гадна история с кого правиш секс не е тяхна работа . Пък ако си решил твърдо да им казваш по-добре първо разбери какво мислят за хомосексуалистите и тогава реши какво ще правиш . Но да знаеш , че за тях това ще е голям шок ако до сега не са те усетили , че си мека китка !

Аз нямам предвид с кого правя секс,а как да им призная,че съм хомосексуален.А другият проблем е ,че не мога да си намеря гадже!!!И съм на 14.

Га починеш!

Цитирай Първоначално написано от obuvkata21 Виж мнението
    аман от педали/педераси.. земи се хвърли от възможно най високата сграда в твоя град..
    Еее стига де, 21-ви век сме все пак. Друг е въпроса, че е малко странно на 14 да правиш секс, още повече да си се определил вече като хомосексуалист. Не можеш да си намериш гадже? Хахах, т'ва да ти е проблема...

Голям фен Аватара на In*The*Face
    аман от педали/педераси.. земи се хвърли от възможно най високата сграда в твоя град..
    Аман и от комплексари!

Недей да казваш на родителите си нищо. Изчакай, защото каквото и да им кажеш сега, едва ли ще го приемат сериозно от устата на 14-годишният си син. С техните очи, сигурно си едно съвсем нормално момче, което ще прави секс след около 2 години най-рано. Едва ли им минава през ума, че вече дори си сексуално преориентиран. Харесвай когото си поискаш, но не избързвай със самопризнанията. Надявам се след време да живееш в държава, в която да не те съветват да се хвърлиш от някъде, само защото си хомосексуален.

Супер фен Аватара на mlakniwe

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    аман от бръснати глави и псевдо националистчета
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

14 братле за никаде си още си малък пък на хомо се правиш .. а и че нямаш гадже ,боже някой на 20-30 години са сами а пък ти закаде си се забързал .. избии си тая тъпа мисъл от главата

Голям фен Аватара на an0nimn0
    "Правих първия си секс с момче,защото съм хомосексуален от няколко години."

От няколко години? На 10 ли беше, когато разбра?! Гадже искал да си намери.. Хормоните адски яко те тресат. Изчакай още няколко години и тогава си определяй сексуалната ориентация.
    женско

Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Аз съм хомосексуален от няколко години?! WTF?!
    Еба се на 14?! WTTF?!
    С мъже?! Okay okay живеем в 21 век...
    Никакви чувства ли не изпитваш към момичетата? Или те не те харесват,заради това "айде да пробвам с мъжете" ? Под секс кво разбираш -
    -дружно биене на чикии (това поне трябва да го знаеш какво е)
    - или ти го е вкарал?

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    споко.. след ден-два ще те нападнат чичаците и ще си имаш там каквото искаш да си имаш..
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Цитирай Първоначално написано от an0nimn0 Виж мнението
    "Правих първия си секс с момче,защото съм хомосексуален от няколко години."

От няколко години? На 10 ли беше, когато разбра?! Гадже искал да си намери.. Хормоните адски яко те тресат. Изчакай още няколко години и тогава си определяй сексуалната ориентация.
    не,когато бях на 8 разбрах,че съм хомосексуален

Виж си съобщенията Там написах каквото трябва. И аз съм в твоето положение, но няма да им казвам. Реших го, благодарение на всички хора в този форум!
    Iskam seks

Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Обеси се.. *Facepalm*
    И ти подкрепяш "Анонимните"!? Смешник..

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Я кажи ти като какъв участваше ? Пасивен или активен ?
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    Толкова съм бясен... толкова, че чак ръцете ми треперят!

"По-Добре да живея 10 години като лъв ,от колкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев !!

На каква възраст хомо- и бисексуалните юноши трябва да се разкрият?
    Няма лесен или абсолютен отговор на този въпрос. Рисковете и ползите от разкриването са различни за младежите при различни обстоятелства. Някои млади хора живеят в семейства, където подкрепата спрямо сексуалната им ориентация е ясна и стабилна; те могат да се сблъскат с по-малко рискове при разкриването си, дори в ранна възраст. Тези, които живеят в по-малко подкрепяща среда, са изправени пред повече рискове, свързани с разкриването. Всички млади хора, които се разкриват, могат да се сблъскат с предразсъдъци, дискриминация или дори насилие в училище, в социални групи, на работното място и в религиозните си общности. Подкрепата на семейството, приятелите и училището са важни буфери срещу негативното влияние на тези преживявания.

http://stalik.wordpress.com/statii/h...govori-na-apa/ - тук ще намериш отговорите

Ми като това го съветваш защо си си сложил една ГЕЙ ИКОНА като Фреди Меркюри ???
    Цитирай Първоначално написано от Freddie Виж мнението
    Тежък камък-здраво въже-кладенец дълбок

Недоносче, нямаш право дори да изписваш името на Фреди с ръцете с който лъскаш пишки. Информирай се, прочети нещо друго освен вестник "Шок" докато се изхождаш, и тогава можеш да говориш с мен.

Цитирай Първоначално написано от gugenceto2 Виж мнението
    Аз съм хомосексуален от няколко години?! WTF?!
    Еба се на 14?! WTTF?!
    С мъже?! Okay okay живеем в 21 век...
    Никакви чувства ли не изпитваш към момичетата? Или те не те харесват,заради това "айде да пробвам с мъжете" ? Под секс кво разбираш -
    -дружно биене на чикии (това поне трябва да го знаеш какво е)
    - или ти го е вкарал?
    не,момичетата не ме привличат толкова,колкото момчетата

Цитирай Първоначално написано от dani12398 Виж мнението
    Виж си съобщенията Там написах каквото трябва. И аз съм в твоето положение, но няма да им казвам. Реших го, благодарение на всички хора в този форум!
    мерси дани,ти си добър приятел

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си