- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Моля всяко момче,което е хомосексуалист за помощ!!!
На 8 си разбрал, че си хомосексуалист ???? Аз на 8 не знаех на кой свят се намирам, кво остава да разбирам, че съм обратна или някви такива...
А както прочетох в по-горен пост, по-добре е да разбереш мнението на родителите ти за хомосексуалните и тогава да говориш с тях, щом си го решил твърдо![]()
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя
Обясни ми как могат да правят секс двама мъже?
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Ами да, мъжете могат да правят секс. Да, много хора разбират ориентацията си на невръстни години и да, половината от разписалите се в темата са злобни комплексари.
Георги, както те посъветвах по-рано за сега просто не споделяй на родителите си. Живей както на теб ти харесва и не се впечатлявай от злобните душички, които ще срещаш и от кретенските коментари, които ще чуваш за себе си. Има държави, които приемат това за нормално. Когато звезда от "Сексът и градът" се ожени за любовницата си, няма проблем и по Бтв новините да я дават, най-добре завърши училище и отиди на място където хората са достатъчно интелигентни, за да приемат различните. Не зависимо дали става въпрос за сексуална ориентация или каквото и да е друго. До тогава, стискай зъби и да не ти пука.
Ама сте много интересни! Аз ако ви кажа, че на 8 си знаех, че съм хетеро - и досега нищо не се е променило, няма да ме нападнете така, нали? Какъв е проблема той да е наясно със сексуалната си ориентация?
Та, Георги, и аз съм на мнение, че не трябва все още да им споделяш. Единствено ако смяташ, че има реална опасност някой да им каже преди теб.. Би било най-добре да не го разбират от друг.
Пожелавам ти успех, бъди силен, каквото и да става! Не обръщай внимание на такива забележително неприятни хора като Lunin, които не могат да видят по-далеч от носа си.
И аз съм гей на 17 год и го открих НА 15, но винаги съм си го знаел.напълно те разбирам, спокйно!Първият ми съвет е ОСТАВИ ТОЗИ САЙТ, ТОЙ НИЩО НЯМА ДА ТИ ПОМОГНЕ.Преди и аз писах и бях заблуден , повярвай ми особено на твоите години. Хетеросекуални хора не могат да дават съвети на гей хора, ЗАЩОТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е! ОСОБЕНО ХОМОФОБИ!Моят съвет е гордей се с това, че си гей, защото живота е прекрасен е, не в БГ , но все пак ние сме млади и сме жители на света. ХЕЙ, в САЩ гей браковете са разрешени, спокойно!До колкото до това да кажеш или не КАЖИ ИМ! Като се криеш не постигаш нищо!Нараняваш себе си, а майка ти която може би подозира(винаги е така) също я нараняваш, защото губи доверие в теб!Бъди горд със себе си!и за последно този сайт не ти е полезен, НИКАК ДАЖЕ, ПОВЯРВАЙ МИ!
Ето, с какво може да ти помогне StillShady с омраза? Не! Аз ви се чуда "мъжкарчета, с малки патлачета![]()
" като в темата пише "Всяко момче което е хомосексуалист" вие какво правите тука незнам :d Спокойно Георги има много ХОМОФОБИ по тоя свят , както пее една кралица на диското We will survive или Винаги оцеляваме! И последно за хомофобите (ненужно объщане на внимание) научно е доказано, че някои хора които са ХОМОФОБИ , вътрешно в себе си са гей, но не искат да си признаят и така напразват хората които са гей!Щом науката говори, всички мълчат...
Ти да видиш каква кавга се разразява тука. И все пак имай в предвид, че баща ти няма да го приеме нииикак лесно.
Първо на първо StillShady ГЕЙ НЕ СЕ СТАВА , А СЕ РАЖДАШ ТАКЪВ, КОЛКО ПЪТИ ТРЯБВА ДА СЕ ПОВТОРИ1 ОТ КОЙ ЛИ НЕ ЗА ДА ВИ СЕ НАБИЕ В ТЪПИТЕ ГЛАВИЦИ , ДЕТО САМО МУХИ ИМА! И не пожелавай това , защото всичко се връща!Но знаеш ли кое е хубавото, че тя ако има гей син или дъщеря , ще ги обича независимо от всичко и тези деца , ще станат стойностни хора, но ако ти имаш деца гей , много хора биха казали , а дано да има та да разбере какво е, но аз казвам дано да нямаш , представяш ли си тези деца на 7-8 год да чуват от баща си , умрете ве , умрете ве.Просто не ми се мисли какво, ще стане с тези деца , страх ме е да помислям дори...
А комплексар си знаеш ли защо?(леле просто до какво ниво падам) Комплексар си защото виждайки успял, щастлив гей се комплексираш от това , че той е много по-стойностен човек от теб и ще бъде и за напред, а ти все на едно и също ниво ще си останеш!Ние гейовете сме много по-полезни от вас! Един успял гей плаща много повече данъци, много по-полезен е за държавата, от колкото един бездарник без цел в живота!Не, чакай, единствената ти цел е да мразиш, така ще се почувстваш значим, но дали е Ок ,мисля че отговора е ясен!
Изтрих обидните мнения, а отворковците получиха бан за лятото. Ако видя още някой да повтаря "героичните" им деяния получава бонуc - ще "забравя" да му махна бана.