- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ходи с мен, спи с друга ..
Да ме пита и мен човек.. ами както са казали " любовта е сляпа" а аз бях заслепена неизлечимо.. Може би защото живеех в миналото и тайно се надявах да видя онова страхотно момче от ония времена, но не. Както и да е, колкото и странно да звучи, чувствам се по-щастлива от всякога и изпитвам едно облекчение. Живея живота си на пълни обороти и омразата и страданието са някъде зад мен.![]()
"Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "
Ако някой тръгне да говори нещо - МАЙ*АТА МУМисли за бъдещето... няма смисъл да стоиш и въобще да мислиш за този идиот - не заслужава!
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Освен да се възмутя,друго нямам какво да кажа...
Освободил те е от присъствието си,поне това е добре.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Решението е едно-забрави го!!Как може да си мислиш за този човек още?На него не му е пукало *за съжаление*,но пък ти не губиш ,защото това е един от уроците на живота,не започвай връзка с човек ,който те няма за нищо (:
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Станалото-станало. И аз съм била в ситуации след които ме е било яд и срам от себе си, че съм била глупачка, но това е положението. Не можеш да върнеш времето назад, живей си живота и спри да го мислиш.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Винаги имай едно на ум за всички слухове. Откъде си сигурна, че това е истина? А дори и да е, както казаха някои в предишни мнения, зарязала си го вече. Не си скуби косата.
Животът е адът описан в Библията!
Само се чудя тези около теб що мълчат. От някаква глупава солидарност ли... Помисли си добре кои хора са около теб и дали наистина са ти приятели/ки
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Ще му ги зашия...като папионка на вратлето
Благодаря за хубавите думи, batkodoki.
Е те тук универсална рецепта няма. От мои приятелки съм предупредена да не им казвам нищо, ако видя половинката им с когото и където не трябва, така че...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!