- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ходи с мен, спи с друга ..
Както повечето, които са чели предишната ми тема, знаят, че наскоро се разделих с един пълен кретен.
Унижението не е завършило от негова страна. Не стига, че е потънал в собствените си ла*на, ходи горд и толкова ме агресира, че просто не е истина. Както казах от едно училище сме, виждам го всеки ден за мое нещастие.
И нека преминем към кулминацията.
Разбрах, че има толкова неблагодарни, нагли и подли същества, колкото дори не съм подозирала. Всъщност проблемът си е лично мой, тъй като аз позволих да се държи така с мен, но той просто премина границата!
ПОТРЕСЕНА СЪМ.. Отидох днес на училище и една моя приятелка ми каза, че въпросният Казанова има любовна афера със обща позната и то не от скоро. Което следователно означава, че потънала в напразните му обещания, вричания и лъжи, лежейки безпомощна вкъщи, чакаща го.. той е спал с друго момиче. Една от неговия випуск, хах.. Станах за смях, срам ме е от себе си, че се отдадох на такъв човек, незаслужаващ да се изплюеш на него ( без извинение)!
Фактите:
Възползвал се е, докато се възстановявах от операцията и си седях вкъщи, той е ходел да ч*ка друга, ЕВАЛА!
Обладана съм от такава агресия и съжаление към него, че не знам.. Много ми е смешно, защото е по-нисък от тревата дори, но гадното е, че явно всички други освен мен, знаеха истината и се чувствам доста некомфортно..
Благодаря за вниманието, може да споделите вашите мнения![]()
"Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "