- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ескапел
хахахх тоя ще е по-безвреден от аспирина
и все пак, това с аспирина е тъпо, нарушава ти се киселинноста, както казаха и после може да получиш някаква инфекция от собствената си глупост
+тия сперматозоиди нямат крака, за да станат и да отидат вътре, щото по твоите думи е ''капнало'' отвън..
за пореден път-образовайте се малко преди да почнете да правите секс
Не съм сигурна дали бих правила секс с толкова главозамайващо тъп човек, който разчита да ме пази с аспирин и оцет.
Водещи лекари, дрънци. То и Пиер Дюкан беше водещ диетолог, ама го направиха за 2 стотинки, нали?
Интересно е, че си направих труда да прочета въпросната статийка, от "водещият" лекар д-р Монев (да, скучно ми е и нямам какво да правя) и се оказва, че ти не само не осъзнаваш какви глупости препоръчваш, а и не владееш "четене с разбиране". Във въпросната статия този "водещ" лекар обяснява какви глупости са тези бабини деветини с подскоците, аспирина и прочие, и препоръчва прием на Постинор (предшественика на Ескапел) до 72 часа след гафа. Така, че мили ми многознайнико, ти вземи да отвориш Гугъл, ама следващия път вземи и да прочетеш като хората каквото си намерил. Защото ставаш за смях.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
да бе, и аз я прочетох сега
Таблетката аспирин‚ вкарана във влагалището‚ наистина намалява вероятността от настъпване на бременност. Аспиринът ще направи влагалищната среда по-кисела и сперматозоидите ще загинат. Но само онези‚ които не са успели да се промъкнат в матката. Обикновено спермиите проникват до шийката на матката за 90 секунди. Едва ли ще успеете за това време да се възползвате от хапче или промивка! Така че този метод е несигурен. Газираната вода с нищо не е по-добра от другите течности‚ а един от нейните видове - тоникът‚ категорично е недопустим в качеството на разтвор за промивка! В състава му има хинин и ако той попадне дори в малки количества в половите пътища може да доведе до срастване на тръбите‚ а това от своя страна - до извънматочна бременност и по-късно до трайно безплодие.
явно момчето няма представа на кой свят се намира, нищо като порасне и като му дойдат такива неща до главата ще разбере, евентуално
Окей, и аз я прочетох тая статия. И наистина, HideBoy, посочи ми къде точно се споменава, че тея глупости с оцета и аспирина са препоръчителни и ефективни? Лекаря или сексолога, който е писал статията, наистина казва, че шанса да помогнат е малък и трябва да се пие Постинор.
Ми добре, сега ще ми кажеш, че не мога да ти докажа, че тези неща не помагат. Еми грешиш.
Ако презерватива се скъса и свършиш директно във вагината, ако щеш 2 кутии аспирин и наври, най-много да я разраниш и докараш някоя инфекция.
Добре, да кажем, че може и да убиеш някои сперматозоиди с киселината от оцета или съответно аспирина.
НО. Те са изключително много, а за да оплодиш яйцеклетка ти е нужен само един.
Няма да убиеш всичките с някви тъпи безсмислени рецепти, да не говорим колко вредно е.
Ако можеше просто да се разходиш до супермаркета за оцет от 1-2лв, нямаше да съществува Ескапел (или преди това Постинор), и нямаше да струват по 30лв. Дори и при неговото приемане има случаи, в които да не е проработил, какво пък остава за някви нелепи рецепти.
Абе, батее, едно не мога да схвана-що се месят момчета и то АДСКИ некомпетентни в женски теми ве деа, ари върви си пий оцета с аспирина-немаш работа тука. само се излагаш с глупави селски остарели бабини дивотини .
HideBoy уникално си тъп брато ... Кви аспирини, кви оцети, кви 5 лева ....
Авторке на сперматозоидите им трябва скорост, която във вашият случай няма, така че недей да пиеш никакви Ескапели.