.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: ескапел

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ми, да, малко дИте съм отивам че мама ми каза да си измия зъбките и да ми прочете Хензел и Гретел - любимата ми приказка!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от HideBoy Виж мнението
    http://www.blitz.bg/article/323
    Айде прочетете тука малко, че сте адски назад с материяла.
    Бабени детини...
    Водещи лекари го препоръчват но СПЕЦОВЕТЕ в тоя форум го успорват.
    Направо ме е яд, че си правя труда и да ви отговарям ..
    Интересно е, че си направих труда да прочета въпросната статийка, от "водещият" лекар д-р Монев (да, скучно ми е и нямам какво да правя) и се оказва, че ти не само не осъзнаваш какви глупости препоръчваш, а и не владееш "четене с разбиране". Във въпросната статия този "водещ" лекар обяснява какви глупости са тези бабини деветини с подскоците, аспирина и прочие, и препоръчва прием на Постинор (предшественика на Ескапел) до 72 часа след гафа. Така, че мили ми многознайнико, ти вземи да отвориш Гугъл, ама следващия път вземи и да прочетеш като хората каквото си намерил. Защото ставаш за смях.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на autumn666
    Окей, и аз я прочетох тая статия. И наистина, HideBoy, посочи ми къде точно се споменава, че тея глупости с оцета и аспирина са препоръчителни и ефективни? Лекаря или сексолога, който е писал статията, наистина казва, че шанса да помогнат е малък и трябва да се пие Постинор.
    Ми добре, сега ще ми кажеш, че не мога да ти докажа, че тези неща не помагат. Еми грешиш.
    Ако презерватива се скъса и свършиш директно във вагината, ако щеш 2 кутии аспирин и наври, най-много да я разраниш и докараш някоя инфекция.
    Добре, да кажем, че може и да убиеш някои сперматозоиди с киселината от оцета или съответно аспирина.
    НО. Те са изключително много, а за да оплодиш яйцеклетка ти е нужен само един.
    Няма да убиеш всичките с някви тъпи безсмислени рецепти, да не говорим колко вредно е.
    Ако можеше просто да се разходиш до супермаркета за оцет от 1-2лв, нямаше да съществува Ескапел (или преди това Постинор), и нямаше да струват по 30лв. Дори и при неговото приемане има случаи, в които да не е проработил, какво пък остава за някви нелепи рецепти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си