Здравейте, отдавна искам да разреша един проблем с баща ми, но той виняги не ме разбира. Всъщност аз се държа добре - уча си уроците, слушам ги и не им създавам проблеми и наистина се държа прилично, а съм забелязала че другите на моята възраст се държат по съвсем различен начин. Всъщност проблемът е в баща ми. Много бих искала всичко да е наред, но той постоянно изисква като започна да се занимавам с нещо, като например някакъв спорт, след 4-5 месеца да бъда перфекна в това, което не при всички се получава. Бях тренирала волейбол и нямам никаква представа защо не се получи. Всъщност неговите коментари и критики ме нараняват ужасно много, затова че трябва да бъда перфектна. Всъщност аз свиря на китара и последните дни изобщо не обърна внимание на новите песни които бях научила и текста на песента която бях написала. А той иска да науча някаква дълга песен а сама немога. Преди дни си смених учитела и се надявам да изпълня очакванията му. Въпреки че все още е малко разочарован. (поне на мен така ми се струва) Но никога не се е сещал че понякога на човек му трябва поне малко подкрепа за да продължи напред. Ако говоря с него ме е страх че изобщо няма да ме разбере, всъщност го знам. Той мисли по-много различен начин от мен. Та можете ли да ми кажете какво мога да направя, искам с него всичко да бъде наред, без да имам някакви проблеми? Аз го уважавам много, но той не усеща как със коментарите си ме наранява ужасно много. Всъщност сега си мисли че всичко е наред, но за мен не е.
Последно редактирано от icePrincess14 : 05-10-2012 на 16:47