- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра ;x
Здравейте отново! Ходих с едно момче около 2 години, но когато заминах за известно време в чужбина, разбрах че ми изневерява с една к*чка, с която даже и ме запозна като техни роднини ..Добре де, съмнявах се,че между тях има нещо как може да ме излъже толкова добре? Ако искате ми вярвайте даже и най-близката ми пръятелка ми каза, че ги е видяла в доста лоша ситуация .. (в пълния смисъл на думата!) Така и се разделихме с него.. От близо 8-9 месеца даже и не искам да го видя, а той - толкова горд, толкова самоуверен, че не може да бъде .. добре бе човек и грам срам няма ли този простак .. Та проблема ми е в това, че освен, че ми изневери - толкова много лоши неща ми принуди .. Все едно нищо не е станало като ме види даже ме гледа в очите сякаш иска да ми каже - "Сгреших, извини ме!"
Уж много обичал другата заради това ми е изневерил пък ме гледа толкова "влюбено" ..защо ли?
Имам си друг приятел вече защо се сети толкова късно "да ми се извини" .. просто не мога и няма да мога да му простя за постъпката, дали ще го мразя до края на живота си?
Моля без да нападете споделете своите мисли! Благодаря Ви!![]()
не е трябвало да ти се извинява...
това ви е проблема, ок допуснал е грешка, вече не си със него, имаш си нов приятел, извинява ти се най-вероятно защото държи на теб повече от колкото на егото си, а ти тук се праскаш на интересна... дали щяла да го мрази цял живот... пикла.
Последно редактирано от Joc : 05-10-2012 на 16:07
то густо, то пусто
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Че за какво ти е да му прощаваш? Такава постъпка не се прощава освен, ако нямаш станиол вместо мозък. Какво значение има дали се е извинил? Аз бих кимнала кротко, бих казала: "Ами добре" и въобще нямаше да разсъждавам повече.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Има доста неща , които не бих простил , изневярата е едно от тях.
Моля? Кое не се прощава?
Всичко... всичко се прощава. Друг е въпроса какво е останало от чувствата ти след случилото се.
Прошката се състои в това да разбереш човека срещу теб. Може да не си съгласен с него, но го разбираш. Това е нещо сложно и не е за всеки.
4XCOKИ
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Тук съм съгласна.
Ако приятеля ми ми изневери, бих го скъсала, да. И ако идва при мен бих му простила, да. Но това не означава че ще бъда добре , позитивно, любовно и дори приятелски настроена към него след като му простя. Нито едно от изброените няма да бъда повече към него. Прошката не би променила чувствата ми към него. Ще му простя и просто ще си продължа напред, търсейки човек който наистина ме оценява.
4XCOKИ
като не искаш да слушаш мнения различни от твоето не пиши във форум.
то густо, то пусто
Не мисля, че да не можеш да простиш такава гавра значи, че си лош човек.
Има някаква граница на това, което някой ти причинява и прощаваш.
Да изневери един път и да се извини - има прошка. Да те скъса заради друга - има прошка. Да те обиди грозно и после да се извини - има прошка.
Да лъже така долно, че и да се подиграва с тебе, запознавайки те с любовницата уж му е сестра/братовчедка или там каквото... е върха на наглостта. Ако ми се случи, бих се чувствала зверски унизена. И не бих простила. Не иде реч да седя да си тровя нервите в омраза. Просто би ми останал абсолютно безразличен един такъв човек и бих го подминавала по улиците без да го погледна. Ако ще и гадно да ми е. Това е едновременно предателство, лъжа, обида, подигравка и изневяра. Някое от тези бих простила. Всичките на куп - не.
Но всеки с мнението си.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Разбирам те, но с това си мислене казваш "Аз съм бясна/ядосана/дълбоко наранена/етц", което може и да е вярно, но когато е на показ дразни. Показваш, че ти пука за нещо вече свършено, вместо да си кажеш "Аз няма да се ядосвам за грешките на другите."
Кое смятам за правилно след нещо такова?
Ако на мен ми се случи, ще ме нарани много, ще простя и няма да си врътна дупето като сърдито детенце, ще продължа да общувам нормално с човека, отношенията ни няма да са същите, но предполагам няма да са лоши, но усетя ли, че се приближава прекалено близо, ще се отдръпвам.
Просто се старая да разбирам, да съм над нещата, да съм спокойна за такива неща, защото много, ама много ме нараняват и не искам да им се поддавам, а да ги контролирам...
Последно редактирано от ShtrudeL : 05-10-2012 на 17:19
4XCOKИ
От тази гледна точка си права. Сигурно донякъде качваш егото на такъв индивид, че е способен да те нарани толкова много. И все пак сигурно така бих реагирала. Иначе би ми било противно да кажа, че прощавам. Би било все едно да ми фраснат един здрав в лицето с все сила и после като ми се възстанови вече носа след операции и прочие, да ми кажат: "Аз сбърках. Извинявай" и да го приема. Не ми влиза в природата.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Абсолютно.
meehПървоначално написано от SisiStrange
Готината реакция в такава ситуация?
С най-мазната и спокойна усмивка, право в очите: "Давай де, удари ме пак." х)
при което нито ще те ударят, нито ще нахраниш нечие его.
Това е като при гъдела. Човек, който няма гъдел, когато разтвори ръце като за прегръдка и каже на човек, който ужасно, ама ужасно иска да го гъделичка и му каже: Давай, твой съм!
на онзи веднага му умира всичко, тъй че, нямай гъдел ^^
4XCOKИ
Мерси за отговорите! От ваша гледна точка наистина сте прави.. Определено ми е ясно, че не си струвало да пропилея една част от живота си за него.. Познавам го г/д от 9 години ..най ме е яд, че даже и на колене беше паднал пред мен за своите грешки и постъпки, а да не говорим докато ми доказа, че мога да се доверя на него какво ли не беше сторил .. с една дума "трагедия" .. подминавам го не искам даже да го погледна, но въпреки че имам връзка с друг става ми гадно.. спомените просто са незабварими, а и "тъгата, която ми принуди" е незабравима де .. ;s случили се на човек един път таково нещо друг път просто трудно можеш да се довериш на някого ..![]()
А не... всеки нов заслужава доверието, което и най-първия. Иначе никога няма да имаш свястна връзка.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
4XCOKИ
щрудито е много права, в крайна сметка е глупаво да се твърди за "пропиляването на време"... бързате ли за некъде?
то густо, то пусто
Супер съгласна и за двете!
Точно. Даже не съм убедена дали бих простила подигравката от изброениете. Уважението е преди всичко. Не ме ли уважава, как ще ми се кълне в любов?Да лъже така долно, че и да се подиграва с тебе, запознавайки те с любовницата уж му е сестра/братовчедка или там каквото... е върха на наглостта. Ако ми се случи, бих се чувствала зверски унизена. И не бих простила. Не иде реч да седя да си тровя нервите в омраза. Просто би ми останал абсолютно безразличен един такъв човек и бих го подминавала по улиците без да го погледна. Ако ще и гадно да ми е. Това е едновременно предателство, лъжа, обида, подигравка и изневяра. Някое от тези бих простила. Всичките на куп - не.
А защо трябва някой да се кълне в любов ?
Първоначално написано от antifashionshit
Кофти се е получило наистина... щом ти се е извинил... еми ок. Животът продължава. Дали е простимо или не... както се заформи тука някаква дискусия... според мен е простимо. Всеки прави грешки. А понякога изневярата не показва липса на обич... дълга тема.. не ми се пише.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5