.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Щом ти е казал, че обича другата - няма какво да направиш. Тъпо е било от негова страна да ти изневерява, вместо да те зареже и да отиди при тая , която иска. Вярно е, че пак щеше да ти стане гадно, но нямаше да си изпълнена с толкова омраза към него.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    Има доста неща , които не бих простил , изневярата е едно от тях.
    И аз така.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Има някаква граница на това, което някой ти причинява и прощаваш.
    Да изневери един път и да се извини - има прошка. Да те скъса заради друга - има прошка. Да те обиди грозно и после да се извини - има прошка.
    Да лъже така долно, че и да се подиграва с тебе, запознавайки те с любовницата уж му е сестра/братовчедка или там каквото... е върха на наглостта. Ако ми се случи, бих се чувствала зверски унизена. И не бих простила. Не иде реч да седя да си тровя нервите в омраза. Просто би ми останал абсолютно безразличен един такъв човек и бих го подминавала по улиците без да го погледна. Ако ще и гадно да ми е. Това е едновременно предателство, лъжа, обида, подигравка и изневяра. Някое от тези бих простила. Всичките на куп - не.
    Но всеки с мнението си.
    напълно съгласна съм! Не го мрази, няма да имаш полза от това... иначе той е пълен задник за да направи подобно нещо.

Забравила съм да ви спомена, че има и друг проблем! ;s Не знам защо с него, когато ходих си мислих, че той просто е моята съдба (понеже вярвам в съдбата) Брат му учи в чужбина късмет, че и сестра ми заминаха точно за това място.. На 2 часа път по-далеч е от нашите.. И аз ще замина при тях, а и нашия при брат му ..добре, как може да има толкова съвпадение? Като почна университета не 100 ами 200% ще бъдем учим в същия университет.. А за това какво ще кажете? Аз искам да се отърва от него, пък той пак близо до мен ... Ужас е просто, тази моя съдба не знам толкова е свързана с него.. Аз даже и не искам да го видяяя!! :х

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Драма куийн. И какво като учите в един университет? Това не значи непременно, че ще се засичате всеки ден. Имаш си нов приятел, гледай него, а не бившия. Миналото за това е минало. То остава зад гърба ти. Ако всеки ден седиш и се чудиш защо така е станало ще промениш ли нещо? Риторичен въпрос. Стига си дълбала в стари истории. Или прощаваш, приемаш извинението и се събирате, или продължаваш напред с настоящия си приятел. Няма нищо сложно в цялата ситуация. Ако вярваш в съдбата и мислиш, че той е твоята не би трябвало да се чудиш..., но ти не искаш да го виждаш, което значи, че си взела решението за себе си.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Драматизираш и се перчиш само за да не ревнеш за това колко жалка изглеждаш. Щото ти си му повярвала пък той се е подиграл.

Мега тъпо поведение.

Разделили сте се нали? Имаш си нов приятел, нали? Що се занимаваш. Инак Щруделката е изразила моята позиция. Аз също бих простил. Но не бих продължил отношенията.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Дрънкаш врели некипели. Оставила си го заради изневяра, хванала си си нов приятел, за какво продължаваш да си блъскаш главата в стената? Каква съдба, какви тинтири минтири? Стой си на д-то, и престани да драматизираш.

Супер фен Аватара на djipsito
    Оставете я да си прави живота интересен пък вие бе..
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ами, ако направи такова нещо, просто ще се разделим и няма да комуникираме повече.
    Такъв тип хора са вредни да имаш и като любов, и като приятели.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове