- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Курви ли са жените ?
Всъщност курва е толкова обективно понятие, колкото и субективно. Според мен страхът на жените да не излезнат курви е наложил определението като силна обида. Мисленето на повечето жени е характерно с това да се търси един конкретен партньор, тоест са по-често моногамни, отколкото мъжете. Мисля, че мъжете биваме възпитани на такова мислене в последствие, докато при жените се появява естествено, да търсят подходящия човек. В резултат страненето от тези разбирания се разбира като странене от женската същност и затова е станало ефективна обида. Още повече мисля, че освен съзнателно, е закодирано и чисто инстинктно - сексуалното задоволяване на повечето жени е тясно обвързано с удовлетворяването на нуждата им от сигурност и получават такова, ако в секса има емоционално обвързване. На едно младо момче това ще му е непонятно и ще търси единствено физическият акт, затова му е все тая с коя ще си легне, стига да преспи с нея. Предполагам, че обществото и логическото мислене може да премоделира тези разбирания.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.