.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

виждали ли сте?

Не съм сигурна, че темата е точно за тук. Извинявам се предварително!
    Въпросът ми е: Някой знае ли как се нарича този тип пола и от къде във Варна мога да си купя? А може би и за блузата/бюстието да дадете някакво инфо? ;]]
    http://weheartit.com/entry/9073232

може би в Capasca има нещо такова- там са такъв тип дрехи смисъл изчистени иии да ;д

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Пола с висока талия. Най-вероятно из моловете я има. А отгоре момичето е облякла съвсем обикновен потник.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Търсила съм в интернет просто "пола с висока талия", но ми излизат съвсем различни неща...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Аз мисля, че това попринцип не е пола с висока талия, но момичето я е вдигнало нагоре и като е сложила колан я е застопорила. Виж веднага под колана как се набръчква, не е красиво.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    А нещо подобно за Търново, защото съм се запалила да си купя пола, както никога не нося... и тоя тип с високата таялия най-много ми харесва.. Няма да се барна в някой дънкова къса поличка

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Аз мисля, че това попринцип не е пола с висока талия, но момичето я е вдигнало нагоре и като е сложила колан я е застопорила. Виж веднага под колана как се набръчква, не е красиво.
    Според мен е прекалено тясна в горната част, че да е просто вдигната и застопорена с коланче.. Абе не знам, ама без да излезете да потърсите и да пробвате, няма как да си намерите пола...
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си