- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Кръв от носа
Здравейте!Снощи както си лежах и изведнъж започна да ми тече кръв от лявата ноздра.Днес също...На какво може да се дължи?
И на мен ми тече понякога. Наскоро също. При мен е от напрежение, стрес. Ако си напрегната често, може и от това да е, на мен ми е текло и от жега, от удар, даже понякога като си мия лицето и си ударя носа без да искам и може пак да ми текне. Имам "чупливи капиляри" поне така ми казаха преди години. Пих Рутаскорбин (предписаха ми го, нз може ли без рецепта. Тази година ми тече основно от стрес (7 клас съм). Веднъж в един час по математика от притеснение ми текна. Но при всеки е различно, има доста причини за кръвотечението от носа, най-добре се посъветвай с лекар, щом е така без видима причина.![]()
При всеки е различно, но най-често е при липсата на витамини (поне на мен лекарят така ми каза). И на мен доста често ми тече кръв от носа и като бях на доктор той ме посаветва да ям повече цитруси, сирени и т.н. Аз също съм пила Рутаскорбин и ми помогна, но по-добре първо се посаветвай с лекар ако решиш да взимаш някакви лекарства. Много пъти са ми казвали, че заради капките за нос също може да ти тече кръв от носа-не се притеснявай това най-често е проблем, който отшумява с времето или поне намалява!![]()
Миналото...... пълно с грешки, бъдещето...... пълна мистерия, сега..... живея за мига!!! ...
Слаби капиляри?![]()
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
Премери ли си кръвното, когато започна да ти тече кръв?
Някакви оплаквания имаше ли преди това?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
От кръвното може да е било да. И от жегата.
И от стрес, и от резки температурни промени, и заради закъсняващ цикъл съм се сдобивала с кръвотечение от носа. ;д Помисли напоследък как се чувстваш и да, измери си кръвното.![]()
При всеки е индивидуално...мен най-често ми тече по време на тест в училище...