.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Кои са по-добри лъжци ?

Мъжете или жените лъжат повече и по - умело според Вас ?!

Мега фен Аватара на draid
    Зависи от човека, обикновено ако познавам човек, много трудно може да ме излъже.

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Мъжете ! малко сме тези, които не лъжем ...
    Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Зависи от човека, обикновено ако познавам човек, много трудно може да ме излъже.
    Колкото и добре да познаваме някого, това никога не е 100% гаранция, че той не може да ни излъже.

Всички лъжем. Не е въпрос до пола, можеш ли да лъжеш и лъжеш ли добре... ок...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Всички лъжем, но някои лъжат повечко. Лично моето мнение е , че мъжете (не че ги оправдавам или нещо подобно) лъжат по-малко от жените. На жената и е вродено според мен В ежедневието си една жена, послъгва повече от един мъж.. Това е моето лично мнение ..

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от mimess93 Виж мнението
    Колкото и добре да познаваме някого, това никога не е 100% гаранция, че той не може да ни излъже.
    Разбира се, че не е гаранция, но ако знаеш къде да гледаш лесно ще хванеш лъжата. Много малко хора могат да излъжат добре познат и близък човек без никакви скрупули и хладнокръвно, а езика на тялото издава много :/

Езика на тялото наистина издава много, но адски малко хора могат да разчетат невербалната комуникация. И това е минус. По-лесно ни лъжат.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Зависи от човек, не от пол. Познавам момчета, които не могат да лъжат, момичета също. Познавам и такива, които могат. Всичко се свежда до там колко голямо въображение има човекът, за да направи всичко да звучи достоверно, за да не можеш и за миг да усетиш, че те мамят. А това си е трудно, за това повечето лъжи се разкриват рано или късно.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Разбира се, че не е гаранция, но ако знаеш къде да гледаш лесно ще хванеш лъжата. Много малко хора могат да излъжат добре познат и близък човек без никакви скрупули и хладнокръвно, а езика на тялото издава много :/
    Добре казано Напоследък се опитвам да следя този език на тялото обаче не ми се получава баш Едно от малкото неща обаче, които съм забелязала е, че когато някой лъже зениците му се свиват ии обикновенно си премества ръката в областта на лицето (около устата или носа). Има някои дето са си доста обиграни и трудно можеш да ги познаеш ама кво да се прави.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Ахаах, определено на жените ни е вродено.
    Аз лично винаги мога да излъжа, трудното е след това като ме загризе съвестта.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

anonymous708973
    Guest
    Подобни теми са лишени от абсолютно всякакъв смисъл.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    ЖЕНИТЕ ТЕ СА ДОЛНИ КУРВИ
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Всички лъжат. - Хаус.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Подобни теми са лишени от абсолютно всякакъв смисъл.
    Защо пишеш , след като нямаш интерес? За протокола ли .. ахаха .. такива изказвания са без смисъл.. а не темите. Не ми казвай кое има смисъл и кое няма, щом съм я пуснала ми е интересно мнението на хората.. Така, че ..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Всички лъжат. Някои по добре, други по зле.

Качеството на лъжите зависи от това, което очакваме да постигнем. Количеството на лъжите зависи от времето, за което желаем да постигнем желанията си.

Колкото по близък ти е даден човек, толкова по лесно може да те излъже. Дали ще го направи е съвсем друга бира.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Banned Мега фен
    Аз винаги имам чувството ,че ще ме хванат и интонацията на гласа ми се променя и си личи
    Така че не лъжа , за това и губя

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Жените... но само някои - други не могат .. ама и мъжете си послъгват ;д така че, май всички ;д
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Всички лъжат. Някои по добре, други по зле.

Качеството на лъжите зависи от това, което очакваме да постигнем. Количеството на лъжите зависи от времето, за което желаем да постигнем желанията си.

Колкото по близък ти е даден човек, толкова по лесно може да те излъже. Дали ще го направи е съвсем друга бира.
    Интересни гледни точки.
    За мен качеството на лъжата зависи от рационалното мислене и степента, в която желаеш да постигнеш нещо.
    Количеството лъжи е изключително относително, но зависи основно от време.

Ако обърнем внимание на гледната точка, че колкото ти е по-близък даден човек, толкова по-добре знае на какво би захапал и какво - не, съм съгласна... но от друга страна, колкото ти е по-близък, толкова по-добре го познаваш и знаеш кога не е искрен. За мен няма разлика. Мога да излъжа и близък, и случаен човек.

Мега фен
    Град
    <3

4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен
    мъжете сме по-добри във всичко дори лъжите

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението

Именно.
    ------

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Пантерче - и това го има. Щом даден човек ти е близък - опознаването е двустранно. Че може - може. Дали е уместно е друг въпрос.

Инак щруделката пак избухва с тоя пост

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си