- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секса и финансовото положение ?
Не ме дразни, нямам отношение по въпроса.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
При мен също е така.
Макар , че съм момиче - мисля, че просто само ти попадаш на такива. И въпреки това не всички са такива, просто ти е нужно време, за да откриеш такава. Хубаво е, че не си поредния, който е пуснал тема "Всички момичета/жени са еднакви" , а осъзнаваш реалността.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Авторе, по това, което си написал, разбирам няколко неща.
1. Не си доволен от материалното си състояние
2. Искаш хубава приятелка, защото досега не си попадал на такава
3. Омерзен си от собствената си държава
4. Не виждаш светлина в тунела и си отчаян
Виж, моят град е сравнително голям (Варна) и навярно има доста такива двойки, които ги обединяват парите, но мен това НЕ ме интересува. Защо ли? Може би съм надраснал това, макар да съм живял скромните 17 години и 4 месеца. Виж, и аз не съм син на Рокфелер, но съм щастлив, защото гледам само напред и нагоре, опитвам се да бъда мотивиран и положително настроен винаги. Знам какво искам и как да го постигна, това е начинът да успееш. Може да имаш 6-7 висши образования, но да си шофьор на такси и да се оплакваш от живота си, а може и да постигнеш адски много без нито едно. Яд ме е само за едно нещо в нашата държава - убийствената завист. Докато седиш на стария си диван и гледаш по умрелия си телевизор любимата "народна" БТВ, Нова и т.н, се притесняваш за циганизацията, за чалгаджийките, плюеш политиците, чоплейки семки, а после си викаш - ЕБАСИ ДЪРЖАВАТА. Интересува те глобалното затопляване, половия живот на белите мечки и една камара простотии. Е, какво правим? Хората си уреждат живота, а ти го пропиляваш, четейки простотии, завиждайки за успеха на другите, държейки ръката в джоба с реторични въпрос "К'во прайм още тука?" И ти не си единствен, драги авторе. Има още десетки, даже стотици хиляди като теб. Един дол дренки! Дразнят ги толкова много неща в държавата, но нямат задника да подкрепят един протест дори - затова сме на това дередже. Съветът ми е следният - слезни малко на земята, стига гледа небето, а стани пробивен и покажи инат, но ГРАДИВЕН. Пробий си път в живота. Не си пилей времето с простотии, а напъвай - така се правят пари. Никой с квичене не е станал милионер. Така де, може и да не приемеш съвета ми, тъй като никога не съм разполагал с огромни финанси, а и нямам намерение да имам толкова много - за мен е важно човек да има партньор в живота си, с когото заедно да бъдат щастливи, а ти ако искаш, си бъди капиталист, мислейки си, че много пари=пълно щастие. Успех!
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.