- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секса и финансовото положение ?
Такам, първо според мен не винаги "тия момичета, които се возят в скъпите коли на гаджетата си богаташи", са красиви, голяма част от тях са някви кифли, които са с типичната комерсиална визия. Разбира се, има и хубави сред тях.
Иначе е ясно, че момиче от богаташко семейство ще си търси и такова гадже, защото на дали ще се впечатли от момче с по-скромни възможности.
Иначе тези момичета, за които говорим, като цяло златотърсачките... ами съжалявам ги искрено. Истината е, че те са избрали по-лесния начин, да получават всичко на готово като гаджето им сваля едва ли не света в краката. Това е прекалено скучно за мен. Вместо да искат да се развиват като личности, да вървят напред в кариера и тн. те стават украшение на някой богаташки син...
Така една моя приятелка, която много държи гаджето и да я вози насам-натам, да я води на дискотека, да й плаща сметките, когато излизат и тн и тн... ми заобяснява един ден как трябва да се хвана пак с бившия ми, защото той вече имал нз си каква кола, имал и пари, щял да ме води по дискотеки и къде ли не за негова сметка. Ииии на бързо й обясних, че аз съм била с него и когато той нямаше кола, нямаше и толкова средства.... и че не съм била с него заради материалното състояние на баща му. Мисълта ми е, че просто има момичета, които си разсъждават по този начин иии очакват от гаджетата си да ги задоволяват и материално.))
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5