.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    ^С последното изречение ме преби. Не очаквах да прочета нещо подобно на фона на досегашните ми впечатления от теб, jghgh
    Е, търпя развитие ..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Фен
    Преди,време с една не точно ''гадже'' ми беше просто и го бех дал неколко пъти и и напълних устата, та тя ми беше казала,че като пия натурален сок,ананас, или лимон и вкуса на спермата ми бил по добър. : ) та може да го кажеш на приятеля ти и да го изпробвате (няма защо да ми благодариш за съвета : ) )
    Последно редактирано от footballitsmylife : 05-12-2012 на 12:18

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Офф, хора мисля, че тук проблемът й е бил на чисто физиологична основа, а не псхиическа. Каза ви се вече, че не се е гнусяла, а чак след няколко часа й е станало гадно на корема. Авторке, ако имаш проблеме стомах/корем, може би просто трябва да се откажеш от идеята.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Офф, хора мисля, че тук проблемът й е бил на чисто физиологична основа, а не псхиическа. Каза ви се вече, че не се е гнусяла, а чак след няколко часа й е станало гадно на корема. Авторке, ако имаш проблеме стомах/корем, може би просто трябва да се откажеш от идеята.
    +1
    Просто не гълтай щом после това ти донася проблеми.
    И аз имам болен стомах ( гастрит ) и поради тази причина не давам дори да ми се свършва в устата.

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    Може просто организма ти да не понася спермата.Това е нов вкус и според мен е нормално да не ти стане кеф от първия път.

Голям фен Аватара на alchy
    Цитирай Първоначално написано от footballitsmylife Виж мнението
    Преди,време с една не точно ''гадже'' ми беше просто и го бех дал неколко пъти и и напълних устата, та тя ми беше казала,че като пия натурален сок,ананас, или лимон и вкуса на спермата ми бил по добър. : ) та може да го кажеш на приятеля ти и да го изпробвате (няма защо да ми благодариш за съвета : ) )
    И аз съм го чувал това.. един/два банана 2-3 часа преди секс и след това спермата ти мирише и удря на банан. Само съм чувал , нямам представа иначе дали е истина или просто слух

Някъде бях чел че е полезна, най лесно който не вярва да пише в гугъл

Беее то може от друго да ти е станало лошо...
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Повече от фен Аватара на Scarface_
    по принцип ананаса спомага за вкуса на спермата , др храни като месо и т.н влияят върху това колко е гъста и т.н. както и да е , не мисля че ще е от полза на авторката
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Град
    smolian
    Ако държиш да се научиш и не ти харесва чувството в устата,тренирай със сурови яйца!А вкусът на сп****та зависи от храната която яде мъжът .От плодовете става по - приемлива,а от месото -по гадна.За мъжа не е важно дали гълташ,а дали свършва в устата ти!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Просто не е трябвало да свършва в устата ти или поне не е трябвало да го гълташ. Когато на мен ми беше за пръв път, просто го помолих да не свършва в устата ми и всичко беше наред.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от BlackBaby Виж мнението
    Аз отскоро започнах да правя свирки без презерватив,досега винаги със,но не съм гълтала.Струва ми се,че ако глътна ще повърна жестоко.
    Гълтай

И извади тема от 2012 за да кажеш само това ?? ......

Супер фен Аватара на NissaN
    Незнам ама само като ви чета и ще повърна с тва гълтане.Поне от любопитство ще кажете ли къв е вкуса.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Ако имаш девиации ще ти е по- лесно. Представяй си, че си прахосмукачка.

И на мен ми е гадно и не гълтам. Гадно ми е още и да му ближа топките и не го правя. Мъжа ми не се сърди. Той не е гнуслив, и например, преди да правим анален секс, той си пъха езика вътре в ануса ми, доколкото може да влезе, и това го възбужда. Аз не мога да направя такова нещо. Отблъскваме самата мисъл. Така, че зависи от човека.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си