- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как едно момиче се превърна в курва...
Какво очаквате да е момиче,което трима приятели си подхвърляте като топка и тя е съгласна?
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Видях нагоре, че всички момичета били курви. Ми вие само за секс ги ползвайте и няма да са такива. Смешки. Като сме всички еднакви, що не вземете да се натикате в манастир? Навсякъде разврат и леки жени... Да, бе, да. Сигурно така ще е.
о боже, не съм от тия момичета, не ги защитавам ама вие ги предизвиквате с държание вие ги карате да се държат дака щото им обръщате внимани
дайте дефиниция за курва първо пък после се обясняяйте.![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
момичетата са курви , обаче на нас ни трябват курви. тва е
Към автора: Абе нас кво ни интересува тая курва като не я и познаваме, тва си го казвай на приятелите си!!!
Хахаха много тъпа тема .. много ограничено мислене ! Трябва да си много тъп , за да поставиш под един знаменатал ВСИЧКИ момичета ..Проблема вероятно не е в момичетата /жените , а във вас самите .. тъй като ако търсехте истинско момиче , което да не се раздава нямаше да го търсите в дискотеки за 1 нощ
А когато минете покрай момиче без грим и вероятно не толкова красиво започвате да я плюете едва ли не !
Я се замисли ти какво искаш от едно момиче , че да наричаш всички курви
...Ти търсиш секс .. Проблема е изцяло твой и никой не го засяга , че бившата ти е станала курва
Срама си остава за тебе , а ти тук все едно се хвалиш ! Падни на земята , както и другите ти аверчета .. като цяло една част от момчетата и спрете да разигравате момичетата
Още по-малко да наричате всички КУРВи , след като очевидно дори не знаеш значението на думата
![]()
Не, той просто е наранен от това, че тя си ги върти и тримата и се чуди как да си излекува нараненото его. Това, че на нея така й е кеф не я прави курва. От кога сексът стана забранен? За мене тая дума няма покритие. Не мога и да си помисля да нарека свободно момиче, което си прави кефа курва. Еле някой да ми се пробва на мене.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Възможно е тя винаги да е била такава, просто ти или другия не сте имали възможност да забележите.
Има ги всякакви хора.
Глупаво е да се води един безсмислен, наистина безсмислен спор. И от двата пола се срещат свестни, но и двата имат и боклуци.
Че що да е курва мацката си прай кефа тва че на вс не ви харесва е ваш проблем.
Ти ако наебеш целия квартал ще ти кажат ебати пича нали