.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 90

Как едно момиче се превърна в курва...

Бившата ми... преди мен беше с мой добър приятел, после с друг мой добър приятел и стигна до мен. Това разбира се не е кой знае какво, ние тримата сме ок по въпроса и не ни притеснява. Тъпото се получи когато се разделихме и се хвана пак с първия, единствения от нас тримата, който държеше на нея. Нямаше и месец когато тя тръгна да се натиска с тоя и оня из квартала... всички знаеха, мълвата се разнесе, а приятеля ми не можеше да повярва докато тя сама не му го каза...
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

всички момичета са такива

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от StillShady Виж мнението
    верно ли д'ге?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    верно ли д'ге?
    дге мге толкос

Мега фен
    Град
    <3
    дге мге толкос
    аре да станем гейове и да се праскаме тогава?
    4XCOKИ

нали затова са момичетата, само за това стават

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    StillShady, сигурно не си попаднал на свястно момиче.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на Glamour92
    На вас обаче наистина ви харесва да дрънкате глупости ...Кефи ви до опияняване.
    После,естествено ще си намирате групичка съмишленици,дето ще ви ударят едно рамо за постнатите тъпни и разбира се,накрая ще размажете с убийствени аргументи хората,които ще си изгубят времето в опити да ви покажат,че пишете едностранчиви и повърхностни шитни.

Ем,няма лошо,щом ви харесва,ама да знаете,че нищо добро няма да ви докара тоя начин на мислене.
    Има хора и хора,има такива,които са избрали да постъпват еди-как си-имат право така,както и вие да не се занимавате с тях.
    И съществуването на такива индивиди изобщо не е знак,че всички са такива,както би се сетил един умен човек.
    Вместо да мърморите,че момичетата били ъхъ,курви,вземете да си смените средата и да махнете капаците от оченцата и току-виж обстановката се променила...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Повече от фен Аватара на Scarface_
    пичове успокойте се ... малки сте още ... още много такива ще ви минат през ръцете , ще се нагледате на сякви истории . не си давайте зор ... млади сте не се косете
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Мега фен
    Град
    <3
    Всички момичета са курви, всички момчета са еднакви, няма любов и дядо коледа не съществува
    4XCOKИ

Голям фен
    момичетата са курви нищо че няма да си го признаят

виж ги моралистките как искат да ги шибат за 1 нощ някви приятели или да ги праскат тройка

Повече от фен Аватара на Scarface_
    щтрудел , мисля че забрави да споменеш ,че държавата ни е шибана и няма се оправи
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Голям фен Аватара на alchy
    много момичета стават курви , жалко..

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Scarface_ Виж мнението
    щтрудел , мисля че забрави да споменеш ,че държавата ни е шибана и няма се оправи
    Да

Как можах да забравя за женските моралистки, че обичат да се шибат за една нощ и да правят тройки.
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Same shit, different day.. или по-скоро different girl.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Всички момичета са курви, всички момчета са еднакви, няма любов и дядо коледа не съществува
    и аз съм съгласна еднорозите не съществуват
    пт: тва че едно момиче е к*рва не значи че всички са не си правете разни изводи на базата на това което сте видели защото още нищо не сте видели и няма и да видите с такова ограничено мислене!

ОМГ всички момичета били такива и ставали само за едно....
    Нищо чудно, че друго не си видял.. с тва отношение няма и да видиш..

Да ви таковам и курвите, кво се защитавате една друга
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Супер фен Аватара на djipsito
    Загорели сме, за тва.
    Пожелавам ви на още курви да попадате. Ама да не забравите да ни светнете тука с някоя тема, че искаме да знаем колежките дали са се справили добре.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Много тъпо мнение честно....
    so sad ...

Цитирай Първоначално написано от straus Виж мнението
    Да ви таковам и курвите, кво се защитавате една друга
    вие пък се едно не се защитавате едни други пф...

Фен
    пич ебати курвата.. за една водка с кола сигурно ше излише топките на 20 човека :Д доста са такива като нея ама кво да прайш свестни няма ( са някой ше каже, не всички момичета са такива ... е да изключвам динозаврите дето никой не ги поглежда,но все пак те не попадат в графата момичета поне за мене ... ако имаш поне няква чест и достойнство не би излезнал с ''ударена в главата с тиган'' за тва че не била курва не е щото никой не я иска )

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    StillShady, сигурно не си попаднал на свястно момиче.
    И аз не съм попадал на свястно момиче до сега..но не съм тръгнал да слагам всички под един знаменател = )

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от footballitsmylife Виж мнението
    пич ебати курвата.. за една водка с кола сигурно ше излише топките на 20 човека :Д доста са такива като нея ама кво да прайш свестни няма ( са някой ше каже, не всички момичета са такива ... е да изключвам динозаврите дето никой не ги поглежда,но все пак те не попадат в графата момичета поне за мене ... ако имаш поне няква чест и достойнство не би излезнал с ''ударена в главата с тиган'' за тва че не била курва не е щото никой не я иска )
    Е надявам се да не е така.. Па дори и да е голяма работа ще се играе League of Legends и ще се разтрелват зомбита по цяла нощ ^^

Цитирай Първоначално написано от footballitsmylife Виж мнението

много ограничено мислене! то по тая логика всички мъже са боклуци!
    са ще каеш че не е така нали? ми не е така! и при двата пола се срещат както свестни така и боклуци...за съжаление повечето хора винаги запомнят лошото...и ти самият явно не си попадал на свесно и кво са ти направили момичетата които са динозаври? о.О честно казано аз все по-често виждам точно такива да са се хванали с пич(при което почвам да си задавам въпроса кво ми е? :д )
    не слагай всичко живо под един знаменател то като погледнеш един човек от раз можеш що-годе да познаеш какъв е - и ако си хващаш малоумни излеждащи к*рвета(за което съм сигурна че ще отречеш и просто си с ограничено мислене за да го видиш) не се оплаквай и не прави такива тъпи заключения

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си