- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Проблем с окосмяването.
1во: От 3г. и половина използвам епилатор за краката и винаги съм имала проблем с подкожните косъмчета. Преди няколко дена използвах скраб, но не видях ефект. Аз ли не знам как да го използвам или наистина не действа, не знам..
2ро: Винаги съм била по-окосмена от останалите момичета в класа, някои дори като че ли нямаха окосмяване по тялото.. Като цяло гърба ми е най-зле. Брюнетка съм и си личат. Черни са и гъсти и ужасни.. Родителите ми не ме разбират и не ми позволяват да ги махам.. мислех да ги изрусявам, но това ще бъде грешка. Бих ги махнала и без изобщо да казвам на майка ми, но да ги махна само по гърба не става.. А подкожни косъмчета по тялото появяват ли се? Този проблем най-ме притеснява, и болката също.. едва издържам като си епилирам краката..
Кола маската е добро решение!
maDamn
Подкожни могат да се появят навсякъде по тялото, където се епилираш.
Благодаря за отговорите.А да попитам за изследванията на дерматолог ли трябва да ходя или при друг специалист?
![]()
Дерматолог, гинеколог могат да те изпратят, но кой трябва да разчете резултатите вече не знам. Гинеколога може да ти ги разчете и да ти назначи лечение, но спрямо неговата си област.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
А след лечението в случая има ли реално резултат?Какъв е той?Маха ли се това окосмение? о.о
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Първо при личния за направление за дерматолог, примерно като начало...той може да те препрати на гинеколог. Те ще ти напишат кои хормони трябва да изследваш и така. А кожни проблеми имаш ли някакви? И на колко години си?