Здравейте,пиша за да си излея мъката.Имам сериозна приятелка от 10 месеца.Тя е абсолютно всичко за мен.Наистина много я обичам.Искам да сме завинаги заедно.Обаче аз съм различен.Живея труден живот.Родителите ми са разделени,баща ми е пенсионер,майка ми е безработна,брат ми е студент и не го бива за нищо освен да командва и да се прави на мъж,аз съм ученик още на 18.Много ни е трудно да се справяме финансово,и аз съм много подтиснат.Единственото хубаво нещо в живота ми е приятелката ми.Тя си живее доста прилично бих казал.Сега не е милионерка,но си е доста стабилна.Нямам търпение да дойде утрешния ден да я видя в училище и после да се мотаем някъде,но мисълта,че не мога да я заведа никъде просто ме съсипва.Понякога дори избягвам да излизаме,защото ми е неудобно просто.Тука вкъщи наистина не се живее,постоянно скандали,глупости...Идва ми да избягам,но като няма къде да отида?Приятелката ми незнае почти нищо за мен.Просто не съм и казвал неща които са около семейството ми,тъй като наистина ми е неудобно и не искам да си развали мнението за мен и да ме зареже,от това най-много се опасявам.Тя мене ме познава отлично,но незнае нищо за семейството ми,освен как се казват и какво работят(уж).Понякога като съм се саднал ми идва да й кажа всичко и да си излея мъката но не мога.Просто ми е неудобно,тя ще си промени държанието към мен все едно съм някакъв,дето няма 1 стотинка да се усмихне,което си е така.Също така и някой път като и подаря нещо или купя нещо тя ще ме съжали и ще каже не недей,нищо не искам и така и ще се чуди от къде съм взел пари за това,дали са ми били последните пари и т.н.Няколко пъти пък съм си мислил да се разделим,защото не може да продължава така,но това ще ме съсипе,наистина няма да знам какво да правя,ако се разделим.Това ще бъде края за мен.Не казвам,че ще направя някаква глупост,но просто живота ми ще си умре.Пък и освен аз,тя много ме обича и не мога да и го причиня.Искам винаги да е щастлива и да си има всичко,нищо да не й липсва.Наистина понякога като си легна и започна да си мисля,направо ми се къса съцето.