.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тъпото нещо заради което скъсахме

Ходихме с приятела ми 4 месеца и скъсахме преди 2 седмици и то за нещо мега тъпо заради което съжалявах после. След няколко дни ми мина но ми е малко тъпо все още . Та всичко стана чисто и просто заради секса... смисъл ние си го правехме нормално често .. 3-4 пъти в седмицата... след 2 рия месец някъде започнах да имам чуввството че след всеки път все повече и повече се зарибяваше по мен. Все по често искаше да правим секс и то почнахме по-дълго по -продължително да го правим.. някак си все повече и повече го искаше а аз се съгласявах тъй като го обичах. Накрая вече бяхме стигнали до всеки ден и аз просто не издържах и се скарахме и така свърши всичко. След това почнах да се обвинявам викам си - майната му на тъпия секс ,ако трябва ше го правя по 4 пъти на ден ...обичам го (приятела ми -бившия)
    А в последните няколко дни започнах да осъзнавам че не аз а той е глупакът явно само секс му е било в главата

Вие какво мислите правилно постъпих нали

anonymous708973
    Guest
    Не мисля, че има прав и крив в случая. Сексуалните ви апетити просто не са съвместими, не сте един за друг и вечно единият ще е прецакан - дали с по-малко или повече секс от този, от който се нуждае.

п.с. Виждаме в действие мисълта, че предизвикателните снимчици (преди известно време) не значат непременно, че зад монитора се крие ненаситна мръсница.

да и аз стигнах до извода че не сме били един за друг .

ахах никога не съм искала да се показвам като мръсница, ненаситница, секс машина и тем подобни просто имам няколко такива снимки което не значи нищо

anonymous708973
    Guest
    Не се събирайте, само ще преливате от пусто в празно.
    Била съм в такава ситуация, само че на мястото на партньора, който иска повече секс. Е, да ти кажа, не е приятно да се чувстваш отхвърлен. И съм убедена, че не е приятно да правиш секс едва ли не насила. Остави го, ще намериш момче, което да ти пасва на либидото.

мм да наистина така се чувствах последните една-две седмици - едва ли не правя секс насила ... и наистина нямам намерение да се събирам с него

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не мисля, че има прав и крив в случая. Сексуалните ви апетити просто не са съвместими, не сте един за друг и вечно единият ще е прецакан - дали с по-малко или повече секс от този, от който се нуждае.
    Нда. Няма какво да направиш по въпроса.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не сте били един за друг, така че няма какво да говорим.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от edDinstVenNa Виж мнението
    След това почнах да се обвинявам викам си - майната му на тъпия секс ,ако трябва ше го правя по 4 пъти на ден ...обичам го (приятела ми -бившия)
    казваш го все едно не ти харесва, когато хората се обичат трябва да обожават секса
    правилно си направила, според мен не сте били един за друг

ахах няма как да не ми харесва да правя секс просто е невъзможно ;d ама не ми харесваше количеството секс което правехме апък и ми беше станало тъпо че заради секса стана така че скъсахме и затова си го мислех

Явно не сте един за друг. И аз съм била на негово място иии много е кофти... не става просто. Сякаш аз винаги исках и още и още... а на него си му стигаше от малко...
    Не се събирайте... няма да ви се получи според мен.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Не се събирайте. Явно само това му е било в главата. Ако те обичаше много щеше да се съгласи с мнението ти или да направи компромис !

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Явно не сте един за друг. И аз съм била на негово място иии много е кофти... не става просто. Сякаш аз винаги исках и още и още... а на него си му стигаше от малко...
    Не се събирайте... няма да ви се получи според мен.
    и аз съм на това мнение

Цитирай Първоначално написано от deing Виж мнението
    Не се събирайте. Явно само това му е било в главата. Ако те обичаше много щеше да се съгласи с мнението ти или да направи компромис !
    май май наистина се оказа че само секс му е бил в главата ама така е ..има доста такива момчета

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    То в секса няма нищо лошо, особено когато приятелката ти е яка мацка с хубаво тяло и те надъхва на макс. Просто в една връзка има нужда и от други неща - излизане насам-натам, споделяне, едно-друго. Пък и като сте различно сексуални личности наистина е кофти - единият се чувства използван, другият - незадоволен.

Обикновено когато една връзка се разпадне, причините са много по-сериозни от конкретния повод. Просто се иска време да се осъзнаят.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 05-13-2012 на 10:47
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    не е луд тоя,който яде баницата,а тоя къде му я дава
    схвана ли

споменах вече - давах му защото го обичах и не исках да го ограничавам )

Ако той, е искал да правите секс всеки ден и ти като си му казала , че не ти харесва се е разсърдил и сте скъсали заради това , че не иска да те разбере наистина едно браво , но ако той се е съгласил да правите по-рядко секс само и само да сте заедно а ти въпреки тва си искала да скъсате, според мен не е трябвало

Цитирай Първоначално написано от edDinstVenNa Виж мнението
    Ходихме с приятела ми 4 месеца и скъсахме преди 2 седмици и то за нещо мега тъпо заради което съжалявах после. След няколко дни ми мина но ми е малко тъпо все още . Та всичко стана чисто и просто заради секса... смисъл ние си го правехме нормално често .. 3-4 пъти в седмицата... след 2 рия месец някъде започнах да имам чуввството че след всеки път все повече и повече се зарибяваше по мен. Все по често искаше да правим секс и то почнахме по-дълго по -продължително да го правим.. някак си все повече и повече го искаше а аз се съгласявах тъй като го обичах. Накрая вече бяхме стигнали до всеки ден и аз просто не издържах и се скарахме и така свърши всичко. След това почнах да се обвинявам викам си - майната му на тъпия секс ,ако трябва ше го правя по 4 пъти на ден ...обичам го (приятела ми -бившия)
    А в последните няколко дни започнах да осъзнавам че не аз а той е глупакът явно само секс му е било в главата

Вие какво мислите правилно постъпих нали

Banned Голям фен
    Айде сега да се изредим целият форум казваики и че не са били един за друг.хахахаха

Цитирай Първоначално написано от BeLoved Виж мнението
    Ако той, е искал да правите секс всеки ден и ти като си му казала , че не ти харесва се е разсърдил и сте скъсали заради това , че не иска да те разбере наистина едно браво , но ако той се е съгласил да правите по-рядко секс само и само да сте заедно а ти въпреки тва си искала да скъсате, според мен не е трябвало
    точно първото което ти каза стана ... ако се беше съгласил само и само да сме заедно в никакъв случай нямаше да скъсам с него

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BeLoved Виж мнението
    Това е пълна малоумщина. Абсолютно еднаква е жертвата да правиш повече секс отколкото искаш и да правиш по-малко секс отколкото искаш. Лично аз не бих прежалила нито едно от двете. Не е компромис дори, а си е баш жертва. Така че... колкото тя е можела да се сърди, толкова и той. А това "да се съгласи да правят по-малко секс, за да останат заедно" е толкова голяма глупост, че дори не ми го побира главата.

Не е сигурно, че само секс му е бил в главата, но все пак ако наистина не се съвместявате и никой не е склонен на отстъпки (визирам него най вече, не се умира с по-малко секс), тогава това е добро решение. Отделно това си е полезен опит, така че дерзай!
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

На тая възраст хормоните бушуват. А и повечето момчета искат много секс.. какво значи правехме го, защото го обичам? Пълна тъпотия. Радвай се, че го е правел с теб, щото лесно е могъл да отиде и да си го получи от друга. Не му е само това в главата, но предимно това удоволствие специално на тоя етап го вълнува.. и не си го иска. Но след като не ви съвпадат интересите, не се мъчете
    "Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си