.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Така става в живота.. затва трябва да се оценяват хората навреме.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Между другото, хич не ти прави чест да го кажеш това, че "Приятелката ми не е от най-хубавите". Каква приятелка си й тогава?
    Изтървала си възможността, когато е било време, сега си тръгнала да се тръшкаш. Примири се и гледай напред - момчето явно вече те е преживяло.

Благодаря на всички,че сте обърнали внимание,но явно,че не си струваше да пускам темата...Въпросната приятелка не ми е приятелка,ние се движим в една компания,но тя не можем да се понасяме взаимно... Пак ви благодаря и приятен ден на всички!

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Ти първо се замисли, че той е тичал 4 години зад гъза ти, това къде го има...

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Никога не е късно. Няма невъзможни неща. (Improvise, adapt, overcome ). Бил е влубен в теб цели 4 години. Има реален шанс да се получат нещата. Ако не си се пробенила оттогава и не си станала някаква к**ва... Аз изкарах от 1-ви до 7-ми клас хлътнал по една приятелка, но това е друга история. Ако още не е забравил чувствата си към теб, просто трябва да му привлечеш вниманието, погледи, жестове, женски трикове.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Супер фен Аватара на djipsito
    Пф! Айде бе, да не се ослушвала не знам си кво. Като не чувства, не чувства и нищо няма да прави, като зачувства и е късно, станалото-станало.

Момчето спре ли с мекия, добър тон и съобразяването, почне ли да се държи на въпреки, всички се влюбвате...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Като си дете си стой в детската градина и не търси пишки.

Бахти лапето.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Не си влюбена в него, нищо не се е обърнало. Искаш да се държи пак мило, ще тръгнете и ще го зарежеш заради милото му държание.

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от puho Виж мнението
    Приятелката ми не е от най-хубавите!...
    Що за приятелки сте, щом говориш така зад гърба й?

Все пак, пробвай - сближи се с него, може и да се получи. Но ако видиш, че не се получава, не насилвай нещата. (Насила хубост не става.)
    Последно редактирано от daq96 : 05-15-2012 на 18:04
    I'm beautiful in my way....

Съжалявам,ако съм ви обидила с нещо!Бяхте прави,не бях 'влюбена' в него,явно беше някакво увлечение . Детска му работа.Сега на края на месеца,се убедих,че има далеч,далеч по-важни неща от момчета и простотии.Изпитите ми минаха,там се справих чудесно и сега съм щастлива...А колкото до момчето,той сега е гадже с най-голямата курва на класа.Може би ми беше мъчно и се чувствах виновна за това,че той стана пълна противоположност на това,което беше преди няколко месеца.БЛАГОДАРЯ,че ме разубедихте,макар и по малко по-груб начин,да не направя ОГРОМНА грешка.
    Последно редактирано от puho : 05-27-2012 на 22:45

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си