.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

ВИЕНЕ НА СВЯТ ОТ ЦИГАРИ?!?! О.О

ПУСКАМ ТЕМАТА ТУК ЗАЩОТО В ЗДРАВНИ ПРОБЛЕМИ И БОЛЕСТИ ИМА РИСК ШАДОУ ДА Я СМЕТНЕ ЗА ТРОЛ И ДА Я ЗАКЛЮЧИ!

От скоро започнах да пуша. Скоро, скоро..колко скоро.. около 2 месеца. Проблема е там, че не мога да изпуша повече от половин цигара. Замайва ми се ужасно главата и започвам да се клатушкам наляво-надясно, но въпреки това ми е яко ЗАЩО СТАВА ТАКА?????

Мега фен Аватара на LordOfLight
    Град
    In The Brave New World
    спри цигарите бе, баламурник! Щом ти се вие свят ги спираш. Аз пуша от...няма да казвам, че като гледам твоите 2 месеца и ме досрамява...и при първата цигара за деня ми се вие свят и когато пуша на много гладно...
    ...don't care what I've become but fear what I am becoming...

Мега фен Аватара на machoka
    щото пушиш от скоро и сигурно си набарал най-големите лАйна на пазара. Само първият аргумент е достатъчен също.

Ти кво си мислеше, че вкуса е готин? Глупости, няма череши, няма вишни, няма шоколад - всички тютюни в устата ти вкусЯт като овчи лайна. Проблемът на пушачите е в навика на ръката и позата, иначе и те плюят зелени храчки и никак не ги кефи тая шлака, дето им е в устата. За това докато ти е време се откажи от тая простотия.
    Последно редактирано от machoka : 05-13-2012 на 06:26

Мачок, ми нямам кой знае къф опит. Де да знам кое е лайно и кое не Купувам си червено Марлборо защото ми харесва кутишката Харесва ми и как миришат като ги помириша в самата кутишка

Мега фен Аватара на LordOfLight
    Град
    In The Brave New World
    почни ако искаш с още по-силни цигари.....
    ...don't care what I've become but fear what I am becoming...

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Щрудел, постави диагноза !
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Banned Супер фен
    Шадоу не се ли пенсьонира?

Става така, защото си една малка пикличка, която прави неща неподходящи за възрастта си.

И все пак...Нещо подобно се случи и с мен. След първата си цигара Кент, от оня тънкия, черен май беше направих кенефа мозайка. хД Питаха ме дали съм пила даже. Ама виж ме с'я, няколко години по-късно мога да ти изпуша и 20 кутии и пак ще искам още. Така че - практика. Започни с леки цигари. Примерно...Аз си спомням, че пуших ЛД. И Ева...Ментолова. Черно Виктори. Оранжев Пал Мал. Най-лекият Давидоф, май бял беше. Син Вайсрой по-нататък.
    И си пуши цигарата с кафе или енергийна напитка. Баба ме е учила, че на сухо не се пуши. И е права.
    Още си в началото, така че изпускай половината от димът през носът.
    И ако пушиш седнала не се изправяй рязко.
    Как си с кръвното?
    И се упражнявай да пушиш, когато си вкъщи/сама.

Хммм...Много щях да се радвам да получа такива съвети, когато бях в твойто положение, но още повече щях да се радвам някой да ми каже да не пуша. Така че се чувствам наистина длъжна да ти го кажа. Останах без зъби, ноктите ми са буквално оранжеви, не мога да изкачвам стълби, дробовете ми са на пастет...Защо искаш да си причиниш всичко това (и още много)?
    Не мога да ти кажа, че не е яко, защото ще е лъжа. Обаче не си струва... Недей.

Не съм пикличка
    Кръвното ми е ниско по принцип. Под 90 горната граница не се дига
    А, защо искам да си причиня това...хмм.. по-добре да не знаеш

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Не си свикнала все още. Цигарите мисля, че намаляват притока на кръв и кислород към мозъка и за това ти се вие свят, кръвното пада също.
    И при мен беше така първите 2-3-4 месеца от пушенето, много трудно им свикнах, ама се напъвах яко, после нямах проблеми (освен понякога като пуша бързо, примерно).
    На мен мн хора ми казаха изобщо да не ги почвам, ама аз много исках и не ги послушах. Е, знам, че много искаш да пушиш и си яко нахъсана, но - недей. Мой съвет
    Иначе ако пък не искаш да ги спираш - почни с по-леки цигари, а и не пуши мн често, за да имаш пари да си купуваш по-качествени цигари.
    Зъбите ти ще станат супер жълти само да ти кажа, кожата ти ще стане гадна, джобчето ти доста ще олекне и т.н.
    Последно редактирано от KumchoValcho : 05-13-2012 на 06:59

Banned Супер фен
    Не, кажи ми. Каквото и да е бих те изслушала и бих помогнала, ако мога. Наистина ме заинтригува.
    Иначе кръвното обяснява много.

кажи, че и на мен ми е интересно. Аз не те съдя, гледам да не съдя и критикувам никого, ама съм любопитен просто

Мега фен Аватара на RagioL
    Ако ще пушиш молборо пуши по добре това:

А най-добре е да спреш да пушиш като цяло.

Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Не, кажи ми. Каквото и да е бих те изслушала и бих помогнала, ако мога. Наистина ме заинтригува.
    Иначе кръвното обяснява много.
    Хм.. нали знаеш, че Виле Вало, Адам Гонтиер, че дори и Анди Биърсек (не съм много сигурна дали фамилията се произнася така) имат много хубави едни такива дрезгави гласове.. и всичко това се дължи на цигарите.

В такъв случай трябва да пушиш повече трева, от цигарите може нищо да не се получи, или поне трябва да пушиш като комин и да пиеш много алкохол, за да ти стане такъв. Иначе да, дрезгавия глас е готин

БИЪРСАК! НЕ БИЕРСЕК!
    BVB Army

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho Виж мнението
    В такъв случай трябва да пушиш повече трева, от цигарите може нищо да не се получи, или поне трябва да пушиш като комин и да пиеш много алкохол, за да ти стане такъв. Иначе да, дрезгавия глас е готин
    Сериозно ли? О.о пф.. няма шанс да лизна алкохол, не го понасям

Цитирай Първоначално написано от SetTheWorldOnFire Виж мнението
    БИЪРСАК! НЕ БИЕРСЕК!
    Добре, добре

сякаш пък цигарите са ти приятни, айде сега

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho Виж мнението
    сякаш пък цигарите са ти приятни, айде сега
    Ми приятни са ми наистина Когато пуша чувствам някак си как белия ми дроб се отваря и .. иии

Супер фен Аватара на flo0pY
    зарди тая простутия ще си съсипваш здравето.. ем сори ама пикличка си си мило :* фани се стегни че може и да не си на 12 ама имаш акъл на 12 годишна (даже някой те надминават)
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Banned Супер фен
    Глупости. Това се получава след деситилетия пушене, ПИЕНЕ И НАРКОТИЦИ. Майка ми пуши цигари от 20 години и има ангелски глас. Баба ми пуши от 50 години и е същата история. Приятелят ми от 15 години к'во ли не прави - прекрасен глас, в никакъв случай дрезгав. Аз к'во ли не съм пушила, пила и друсала от да го закръглим на десетилетие и имам детско гласченценценце, по телефона ме питат "Мама вкъщи ли е?" Моля ти се спри с глупостите. И аз си умирах за дрезгав глас, ама така не става.

Banned Супер фен
    Това с десетилетието...Хах.

Е добре де, някакъв шанс да се сдобия с дрезгав глас няма ли? Ако крещя дълго време дали ще стане Много спешно ми трябва дрезгав глас!

мноу зле ;ххх за чив ти е дрезгав глас бе?
    LovEsIckk

Мъжко съм !

Свиря и пея в една измислена група. Мога да се дера/крещя, мога и да пея, но не мога да се задирам докато пея :X Пея си чист вокал и това супер много ама МНОГО ме дразни.

не ти тряя си съсипваш здравето зарди един дрезгав глас ве луда ли си ;х
    LovEsIckk

Мъжко съм !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си