.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Цитирай Първоначално написано от BlackBaby Виж мнението
    Мда както казах снощи го разкрах.И сега още повече ,четеейки коментарите ви се чувствам яко използвана
    Хах... това е нищо, прочети някоя моя тема и се успокой
    "Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    По принцип не е изневяра. Друг е въпросът, че ти няма да се сдържиш, ще му кажеш, нещата ще се развият кофти и ще четем тема "Виновна ли съм vol2".

П.П - Сега видях, че си го зарязала. Окей, щом мислиш, че е бил с теб само за секса, добре си направила.

Животът е адът описан в Библията!

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    Били сте разделени не трябва да се чувстваш виновна
    Но и не трябва да си с него според мен де
    щом те е зарязал заради друга

Благодаря на всички за мненията и съветите.Обаче не престава да ме търси и да звъни колкото и да се опитвам да го игнорирам.Но иначе така без него мие наистина по-добре и сега дори сме заедно с едно друго момче и е супер засега .

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не мисля, че си виновна.

Първо, че си била необвързана , не си била с него , така че си имала пълното право да искаш и да си с друго момче, независимо дали за по-дълъг интервал от време или за една вечер.

Второ: защо му позволяваш да те използва, при условие, че надали има чувства към теб, щом като излезе друга - директно те реже и отива при нея? А причината, за да се върне е , че нещата с нея не са се получили.

Така, че си продължи напред БЕЗ НЕГО! Не си струва просто! Не заслужаваш да се раздаваш за човек, който не знае какво иска или по - точно иска да върти по няколко наведнъж.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Banned Супер фен
    ПАРВО ИСКАМ ДА КАЖА ЧЕ САМ ПОРЕДНИА ИНТРИГАНТСКИ ФЕИК НА НОМНОМНОМ И ДОИДОХ ДА ВИ НАИТРИГАНДСТВАМ УБАВО!!!!!!!!!!!!!
    Спокойно, де. Няма.

Второ, това ми напомня за 'Приятели' - Рос изчука една, докато се бяха разделили временно с Рейчъл. Рос до последно твърдеше, че не е изневяра, а Рейчъл, че е. Ама Рейчъл беше тъпа, кат' компот, така че не трябва да й вярваме.Пък и тя после се събра с Рос.
    /Елементарна математика? Защо ми е да помня това? Сериал, който съм гледала преди шест години? До най-малкият детайл./

Трето, т'ва не е изневяра за мен. И щом не си ми изневерила всичко е 6. За него обаче не знам. Затваряй си краката и устата, и всичко ще е на 7 (че вече нали беше на 6). Т'ва за устата и в сексуален и в несексуален аспект.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Благодаря на всички за мненията и съветите.Обаче не престава да ме търси и да звъни колкото и да се опитвам да го игнорирам.Но иначе така без него мие наистина по-добре и сега дори сме заедно с едно друго момче и е супер засега .
    Щом си щастлива с новият, отиваш в някой център за обслужване на клиенти на оператора ти и искаш от тях да блокират номера на бившият ти, така че да не може да те търси. Ако си със смарт телефон сложи касперски антивирусна програма и от нея има една опция black list пишеш му номера там, давай окей и проблема ти е решен ( програмата блокира обажданията от номера му ). Повече и да иска няма да може да ти звъни.
    Ако се домъкне до вас не му отваряй, направи се че те няма в къщи, и предупреди ваще да не му отварят, или да го сплашат, че ако продължи да те търси, нищо хубаво не го чака.

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Може и да е фалшива темата, хахах... но има такива хора и това си е реален случай, така че....

1. Не си виновна за нищо. Била си коректна. Щеше да е некоректно да правиш секс с другиго, докато сте заедно, но при положение, че те е изоставил за друг човек...
    2. Щом веднъж те е изоставил заради друга, значи не те оценява. Да допуснеш пак до себе си човек, който не те оценява е грешка, защото той най-вероятно пак ще избяга и ще те заебе при първа възможност.
    3. Тези твои съмнения говорят за ниско самочувствие и липса на самоуважение, а и без да те познавам предполагам, че всъщност заслужаваш повече от неговото отношение, защото никой човек не заслужава такова тъпо отношение. Така че Next!

И не сменяй толкова бързо момчетата! Чета за първия, след това някакъв втори, ся трети...

Banned Супер фен

Оправи ме отзад въпреки,че му казах ,че не искам и накрая ми вика "Е какво ти стана" и просто му отвърнах "Нищо оправи ме отзад и ти казвам чао завинаги".
    Е т'ва не го бях прочела. АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХ АХАХАХА!!!!!БУАХАХАХАХАХАХА ! ААХЬАХЬХАЬХАХЬХАЬХАЬХАХЬХ АЬХА!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    виновна си единствено пред себе си, че си се е-ала на 14 (ако ти е верен профилът). Защо да си виновна и отговорна пред човек, с който в момента на правене не си била Би била виновна, ако ходехте. Мой съвет - не му казвай, ако не си, или ако си - забрави и се радвай на връзката си

Епа кат те е опрайл отзад да се беше изпуснала и чао.

Цитирай Първоначално написано от alexander.nachev Виж мнението
    Епа кат те е опрайл отзад да се беше изпуснала и чао.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Баххахахахаха, и като се събуди к'во стана ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си