.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: ACNE OUT ACTIVE?

Hybrid View

Приятелка има този лосион (нейния също е с помпичка) и е много доволна,а и резултата е видим.Просто трябва да го ползваш по-дългичко за да усетиш разликата.Мисля също,че трябва да хидратираш кожата на лицето си след като си го използвала (например с хидратиращия крем на "Здраве") защото лосиона доста изсушава!

П.П. Недей да си стискаш пъпките - не е хубаво,а и така излизат повече.Лосиона достатъчно ги гори.Чувала съм,че може само да стискаш черни точки.

Цитирай Първоначално написано от Nutella♥ Виж мнението
    Приятелка има този лосион (нейния също е с помпичка) и е много доволна,а и резултата е видим.Просто трябва да го ползваш по-дългичко за да усетиш разликата.Мисля също,че трябва да хидратираш кожата на лицето си след като си го използвала (например с хидратиращия крем на "Здраве") защото лосиона доста изсушава!

П.П. Недей да си стискаш пъпките - не е хубаво,а и така излизат повече.Лосиона достатъчно ги гори.Чувала съм,че може само да стискаш черни точки.
    Мерси ! За хидратиране незнам кожата ми се супер мазна и след лосиона също е такава.. И между другото съм момче Тоя смотан ник съм го правил когато бях 8ми клас..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си