.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Помощ ?

Помощ ?

Така..наближава ми бал-а и доста се разрових относно костюма но тъй като си падам по ненормален..не ми се иска да съм толкова еднакъв с останалите момчета..за това се спрях на нещо от тоя сорт..

http://img822.imageshack.us/img822/3...235600x800.jpg - Сако

http://img341.imageshack.us/img341/6884/5600x800.jpg - Риза

Въпросът е че немога да намеря панталон тип потур..аз имам адски много дънки но просто държа да е панталон..ако някой е виждал или знае някой онлайн сайт от който мога да разгледам/поръчам ще бъда благодарен..

П.С. А относно всички други компетентни, които ще се изкажат " по темата" мога само да кажа, че няма смисъл да се правят на оригинални и всезнаещи и да си мислят, че щом на 10 комплексара от този форум този тип дрехи не им харесват да означава, че на целия свят не им харесват.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Ето това е разликата между мъжете и жените .. Мацките от Февруари са готови за бала, а мъжете в последния момент :Д Както и да е .. сакото много ми хареса, но за съжаление не мога да ти помогна ..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Браво за избора на сако и риза, обаче смятам, че с потурите вече ще прекалиш. Акцента го остави на горната част от тялото и си вземи обикновен сив панталон.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Хм..не обичам широки панталони а и няма да се вържат особенно на сакото..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ти нещо не си наясно какво искаш. Именно потурите са широки панталони. За това ти казвам да си вземеш тесни, нормални.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Потура има широко дъно надоло по крачолите са тесни..а под обикновен сив панталон разбирам буквално обикновен сив панталон..

Мега фен Аватара на Dagichka
    сакото и ризата сами по себе си са уникални. <3 обаче двете ми идват множко, плюс потури.. ако пробваш да ги съчетаеш с тъмни изчистени дънки? според мен ще седи супер (:

Минало ми е през ума..обаче на бала си с дънки..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си