.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Според мен няма точна рецепта за това как да се харесаш на някого. Идеята е да не се стараеш да му се харесаш, да преиграваш и да се правиш на някаква, каквато не си.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    По тази тема получих потресаващо мнение: "За да се влюби мъж в тебе, трябва да се държиш добре с него и да му обръщаш внимание. Ако си и хубавка е супер."

Толкова...просто, ясно и дооста точно (:
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    По тази тема получих потресаващо мнение: "За да се влюби мъж в тебе, трябва да се държиш добре с него и да му обръщаш внимание. Ако си и хубавка е супер."

Толкова...просто, ясно и дооста точно (:
    Благодаря Ви много !

Maхни си сутиена

уф,,, а защо трябва да правиш каквото и да било,,, просто бъди себе си
    ~_~|^_^|~_~ ,.,.,. <3

Цитирай Първоначално написано от gotinataAa Виж мнението
    уф,,, а защо трябва да правиш каквото и да било,,, просто бъди себе си
    Ако бъда себе си , няма да ме забележи .... Аз винаги се правя на това ,което не съм пред него ))) Какви ли не е неща не съм правила за него , само за да ме види ( сбивала съм се нарочно с други хора , за да види и той и т.н...)) )) не знам дали ще ме забележи ,ако съм себее сии
    е

Повече от фен

Много добър върпос. По-рано и аз се чудех същото и изпробвах същата техника , както описаха по-нагоре. Значи първо задължително бъди себе си!!! А относно техинката правиш,че не те интересува, прави се на щастлива и усмиихната пред него, дори и да не си толкова щастлива, закачай се с другите момчета и т.н. , а ако си пишете по-добре спри да му пишеш първа, не казвам изцяло да спреш да му пишеш,но нека понякога и той да ти пише пръв. На момчето му влияе пубертета и сега се прави на интересен пред приятелите му. Повярвай ми имала съм подобен случай! Успех! Ще те хареса

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ___mimity___ Виж мнението
    Много добър върпос. По-рано и аз се чудех същото и изпробвах същата техника , както описаха по-нагоре. Значи първо задължително бъди себе си!!! А относно техинката правиш,че не те интересува, прави се на щастлива и усмиихната пред него, дори и да не си толкова щастлива, закачай се с другите момчета и т.н. , а ако си пишете по-добре спри да му пишеш първа, не казвам изцяло да спреш да му пишеш,но нека понякога и той да ти пише пръв. На момчето му влияе пубертета и сега се прави на интересен пред приятелите му. Повярвай ми имала съм подобен случай! Успех! Ще те хареса
    КОЛКО ГЛУПОСТИ МОЖЕ ДА ИЗРЪСИ ЧОВЕК В ЕДИН КОМЕНТАР ? ЦИТИРАМ: "ЗАДЪЛЖИТЕЛНО БЪДИ СЕБЕ СИ ! ... ПРАВИ се на щастлива и усмихната пред него, ДОРИ да не си толкова щастлива ... ако си пишете по-добре спри да му пишеш първа" ТЕ ТФА Е ДА СИ СЕБЕ СИ !

Голям фен Аватара на Elli *
    а аз имам един въпрос не толкова към темата .. :Д когато едно момиче пише първо на момчетата те мислят ли я за натрес ? ... о.о знам, че звучи тъпо, ноо ..

Голям фен Аватара на notlike
    Пораснало му е достойнството на момчето, защото си мисли, че всички женски са в краката му. Не се притеснявай, когато порасне малко и разбере, че наборките му вече се захласват по 20+, тогава ще се промени драстично, мога да ти го гарантирам. Иначе рискува да изпадне от категориите
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си