- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момче?
Здравейте,хора. Извинявайте , ако пускам поредната банална тема , но както и да е.... Въпросът ми към вас е , как да се харесам на момче?Ще съм ви много благодарна
![]()
Ти сляп ли си бе, а? Най-отгоре има важна тема, с абсолютно същото заглавие, как мамка му не я видя бе?
На вземи и чети: http://www.teenproblem.net/forum/sho...B8%D1%87%D0%B5
Последно редактирано от TheNormalGuy : 05-12-2012 на 13:23
Е, то авторът в случая май е момИче и й трябва тема "Как да се харесаме на момче"
Общувай с него, усмихвай се, смей се на шегите му, покажи и ти, че имаш чувство за хумор, виж дали имате общи интереси, дъра-бъра. Нещо такова.![]()
TheNormalGuy не не съм сляпа , за разлика от тебПоне мога да чета хаха
shmatarok ,благодаря ти за отговора![]()
Момчетата само малко внимание да им обърнеш и са хлътнали, не е нужно да правиш кой знае какво. Просто от време на време му пиши и се разбирайте да излезнете някъде.
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
еми ти явно много си хлътнала.. незнам нищо друго не ми излиза на ум или трябва да направиш това което ти написах горе или като ти направи нещо или ти каже нещо да не се сдухваш (незнам дали го правиш) а да му кажеш че нещо за много голям се е взел да се осъзнае малко ;д
Много голяма му е станала работата на тоя чак се е помислил за плейбой. Бъди усмихната и ако някой те харесва започвай да си общуваш с него, покажи му на тоя, че не те интересува. Най-вероятно ще започне да те обижда и така нататък като ти каже нещо с висок глас и вдигната глава му отговаряй и после си го обсъждай с приятелките, бъди сигурна, че всичко което си кажете ще го чуе и той от някой. Знам, че каза, че не можеш без него обаче така ще пропаднеш и ще се депресираш.
Ами като ти каже нещо му отговори и после можеш да кажеш на приятелките си "Той много и падна в очите. Чак ми е неприятен. Гнусар!" и това ще стигне от уста на уста и до неговите уши. Не му говори, не му давай да те пипа, показвай че ти е добре без него (НЕ ГО ГЛЕДАЙ) и се прави, че харесваш негов приятел.
Той се дразни с всички момичета от даскалото ;хх Ако аз почна да се закачам с момче , на него на му дреми или не го показва .... И сигурно го е гнус наистина , или се правиа пък 100 пъти съм му казвала , че се къпя всеки ден , а той се смее
хахах той бил много слаб играч бе :Д Започваш да се закачаш с всички (не да се дразниш, а да се закачаш) да си пишеш с негови приятели, да излизаш всеки ден с приятелките ти да стоиш малко покрай него и да си ходиш и като следващия път ти каже нещо обидно му казваш "Май имаш недостиг на мозъчни клетки" .. КАто мине покрай теб се прави, че не те интересува и си говори с приятелите му.
На колко сте ?
Според мен т'ва момче е лигльо и не си струва да се занимаваш с него. От къде на къде ще те обижда ? Голямо самочуствие, голямо нещо. Отдалечи се от него ако има нещо към теб ще се върне. А ако не можеш поне не му търпи обидите а го затапвай.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()