Здравейте, от скоро имам връзка със едно момиче от месец и 1 седмица,, но нещана не вървят много добре, Неспирам да страдам, да плача, да тъгувам за нея когато, тя, не е до мен.. Просто ситуацията е много зле при мене.. Тя разбира, че е обичам, че съм плакал, че страдам.. Все когато се сетя за нея и просто пропадам със секи изминал ден. Казах си, че няма да се влюбвам повече така, казах си го аз един ден но ето, съдбата какво реши, Тя ми е най големия успех, най голямата тръпка, най голямото нещо което съм имал аз.. Немога да е забравя, просто не се виждам без нея.. Сичко стана много сложно, ... Вчера решихме, да си дадем време и да видим какво ще стане .. Искам да се оправят работите, по най-бързия начин .. но знам, че неможе, всичко със времето си ! .. Обичам е СТРАШНО много .. сичко ще направя за да сме заедно.. Нйкога съм нямал такава връзка, обичал съм, наранявал съм, наранявали са ме, но толкова много неможе да бъде.. Имаме връзка от месец и седмица - две, а нито единпат несме се Целунали ! и прегърнали ! Тя бяга от мене, разговаряли сме на тази тема, говорили сме ..говорили сме много пъти. Вчета мисля, че тя ми каза цялата истина .. Много съм ревнувал.. Това ми е било болест и за това тя бягала от мене "Що за изречение, нали ?" Не е карам на сила да ме обича, не е карам на сила да подържаме връзка. Тя ми е най - големия успех който съм имал до сега .. Какво да направя за да се почуствамваме двамата по добре.. Неискам всичко да свършва межуд нас, Няма да е лошо да ме посъветвате, Благодаря ви все пак, за оттделеното време и се извинявам за пропуснатите грешки.