- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обаждане?
Преди няколко минути ми се обади скрит номер и като вдигнах-само мълчене.Виках ало,ало и после ударих една псувня...:Д
На вас случвало ли ви се е?
Ох, Боже. Да, представи си.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Не си трови нервите за глупости.![]()
Да.
На мен най-редовно ми звънят от Мтел-обслужване.. и като вдигна, слушам няколко секунди как си говорят и след това връзката прекъсва.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Случвало ми се е няколко пъти.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Редовно ми се случва,откачам така когато ми мълчат... :Д Бтв,точно преди 10 мин ми кликна скрит :@
ZaicheNaXeroin
Да, един път в 02:02 някъде през нощта ми звънна, дигам майна и мълчат.. И аз буквално се насрахто се чуваше някаква музика, някви такива...
![]()
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Мaй няма някой, на който да не са му звъняли такаНе се ядосвай - може да е някой твой приятел и да си прави базик с теб
![]()
Редовно...Цепя по няколко "Ало-ало" и накрая се ядосвам и започвам да крещя...ако ми затворят - приятел, който се шегува с мен, ако не ми затворят - никаква идея кой е
не, не ми се е случвало. Един път, така, ненадейно, ми се обади един не-скрит номер и ми каза...мълчание. И аз му повторих същото. Мълчание... И после той ми отговори с едно благозвучно алоооооу. Аз продължих да мълча. Бях хитър като лисица. И когато затвори му казах - аааа, сега на кой ще виакша алоооооуЧестно, трябва да отворят бюро - тъпи въпроси
ще се кандидатирам за кмет
![]()
един ден някъв ми звани и ми вика - тарся ивчо пивчо руснака и аз му викам че не познавам такав и че няма никав ивчо пивчо. и до днеска си оставам с впечатлението че тоя беше пиян щото говореше неразбираемо![]()
най - вероятно. Само винкел нямам, ама на пазара има железария, така че няма страшно![]()
На майка ми и звъняха цял месец тей .. И брат ми ( по голям е от мен ) вдигна направи си гласа по висок и дрезгав и им се разкрещя кфо искат и закфо звънят постоянно и повече не звънаха![]()
![]()
А на мене поне 10 пъти са ми звънели тей..
Не обръщай внимание на такива неща,няма смисъл да се притесняваш
На мен също ми се случвало
Ооо редовно!Вчера някакъв непознат номер ми звъни и аз видгам,а тоя идиот отсреща ми вика:Здрасти,бейби!Искаш ли да се запознаем?И аз му казах:Ми бейби..айде да се изнесеш от тука!И тоя само ми изтърси едно:Ама аз.. извинявай и ми затвори![]()
доста често ми се случва амащото имамоткачени приятели
веднъж дори спори с един дядо че не съм внучката на другаря Темов (може и Темев да е бил)![]()
![]()
![]()
![]()
Жалко,че нямаме домашен вече.Така хубаво си се псувахме с "непознатия човек"![]()
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
Много пъти ми се е случвалоо ;дд ..
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...