.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Стрии

Angry Стрии

Здравейте! Под стрес съм /прекалено казано/! Днес си загледах краката и с ужас забелязах, че са ми се появили малки стрии по бедрата. По принцип се старая за се грижа за формата на тялото си, не съм с наднормено тегло, нито пък толкова отпусната. Правя често упражнения /не всеки ден/, танцувам, бягам от време на време, но рядко. Страшно много обичам сладко, но от 2-3 седмици насам го намалих значително, понеже забелязах, че почнах да наддавам с килцата. Някой ще ми каже ли, за Бога, как могат да се премахнат тези стрии, макар че са малко и са мънички? Повече спорт, по-малко ядене .. ? Уф ... очаквам отговорите ви, всичко ще дам, за да залича тези малки грозотийки по тялото си. Благодаря предварително !!!!!!!!!!!

П.С. Съжалявам ако не съм постнала темата в правилния раздел! Май трябваше да е в "спорт и здраве"!
    Последно редактирано от zvezdiichkataa : 05-12-2012 на 22:47
    70 начина да задоволиш жена :
    69 + разходка по магазините !

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    виж са стриите не се махат със спорт и по-малко ядене
    тва си е от кожата-просто се е разцепила защото няма еластичност
    и аз имам такива и не съм с наднормено тегло и майка ми беше отишла там до някакъв специалист да пита,защото се беше притеснила.казаха й че хората по-светлите хора имат и по-суха кожа и оттогава се хидратирам редовно в тези области(при мен има малко на бедрата и едно-две на паласките) могат да се махнат,имаше разни процедури но в повечето случаи след процедурата същност ефект е нямало....
    може понеже си леко качила да се е сцепила кожата и затова така спокойно не се забелязват ще поизбледнеят с времето даже наскоро една приятелка ми се оплака че има (а тя е клечка!) така че и прави изводите

Не знам как се премахват, имам някакви бледи спомени, че някои с много кремове, маски, ексфолиране, масажи и т.н. са ги накарали да се поскрият малко, но махане нямало.. Започни да си мажеш с хидратиращи кремове кожата редовно, за да стане малко по-еластична и да не се образуват повече.. Наблегни на спорта малко, за да не качваш бързо и такам ..
    Момиче ^^

Имам същият проблем

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    На мен ми се появиха стрии ,защото израстнах много бързо на височина , но сега почти ги няма. (има огрооооооомна разлика!). Вземи си маслото за стрии на ''Икаров''.
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Благодаря на всички, с извинение за закъснениието !
    70 начина да задоволиш жена :
    69 + разходка по магазините !

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Пробвай червения гарниер. Попринцип бременните го ползват, защото при тях се образуват доста стрии след раждането.

http://apteka.framar.bg/30061778
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Има разни процедури в козметичните салони за заличаване на стрии. Можеш да следиш промоциите в сайтовете за колективно пазаруване.
    P. S.
    Нямам идея какъв е ефекта и дали изобщо има такъв.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си