.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: секс

секс

Проблема ми е, че аз и моя приятел правим секс без презарватив. Той винаги се изпразва извън мен и казва че няма проблем, но аз винаги се тревожа.

Banned Супер фен
    Ами, не му давай. Или мини на хапчета. На колко сте години?

Щом се тревожиш, значи има за какво.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от ludata90 Виж мнението
    Щом се тревожиш, значи има за какво.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

ми предполагам, че няма за какво, но аз съм винаги така. не взимам хапчета. и съм на 17 а тои на 19

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Mira50oo Виж мнението
    ми предполагам, че няма за какво, но аз съм винаги така. не взимам хапчета. и съм на 17 а тои на 19
    Как ще няма за какво, бе девойко? Притесненията ти са напълно оправдани. Намерете някакъв начин да се пазите. Не, намери някакъв начин да се ПАЗИШ. Утре, като ти лепне едно бебе или СПИНче ти ще страдаш цял живот за сметка на неговото моментно удоволствие. Последното нещо за което трябва да мисли едно 17 годишно момиче е дали е бременна. Не си прахосвай нервите и емоциите само и само, защото принцът искал на голо. Освен чепове и отговорност трябва да се поема. Грижи се за себе си и комфортът си.

Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Как ще няма за какво, бе девойко? Притесненията ти са напълно оправдани. Намерете някакъв начин да се пазите. Не, намери някакъв начин да се ПАЗИШ. Утре, като ти лепне едно бебе или СПИНче ти ще страдаш цял живот за сметка на неговото моментно удоволствие. Последното нещо за което трябва да мисли едно 17 годишно момиче е дали е бременна. Не си прахосвай нервите и емоциите само и само, защото принцът искал на голо. Освен чепове и отговорност трябва да се поема. Грижи се за себе си и комфортът си.
    Това беше!!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Голям фен Аватара на alchy
    След секс-а си прави тест, за по сигурно

тест ще си направя, ама след колко дена гое долу се разбира

Banned Супер фен
    И всеки път ли ще си правиш тестове? Хе-хе, късмет.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    И да си прави тест какво ще промени той след свършен факт? БожиятАгнец го каза съвсем точно. Пази се ТИ, не чакай на оня между краката ти.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Боже, ти казваш, че си на 17, но приличаш на някоя 13 годишна...
    Прекъснатият полов акт е толкова несигурен "метод"(ако изобщо може да се нарече метод?!) на контрацепция... че няма до къде...
    Иии Божият Агнец си го каза много добре!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Тоя метод се ползва само с партньор на който имаш пълно доверие и знаеш, че може да се контролира, а не да стане така да се изпразни в тебе и да търчите за хормоналната бомба наречена Ескапел. Ако не искаш дете от него ( говоря не сега, ами в бъдеще да речем ) карайте с презерватив или мини на противозачатъчни ( което не ти го препоръчвам ). Казвам го понеже повечето двойки, които ползват този метод, искат да имат дете, но след години да речем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си