- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прекалено рано ли се срещнахме...?
Здравей
Обективност
-----
Тук има няколко вероятности:
1. Щом се замисля за свобода, значи рано или късно ще склони и ще я вземе. Не е задължително да те напусне. Но в даден момент / ситуация ще поддаде даже и за 1 път. После ще се върне при теб защото тогава ти си правелния избор и ще се опита да скрие вината си.
Бях във същата ситуация преди година. Приятелката ми изцепи : "Понякога си мисля какво ли би било ако не сме заедно"
С това веднага си обясних различното и поведение (от около седмица). После се разбра че прехвръкнали изкрички между нея и някакав...И тя се поувлекла...Но уж спряла...(историята е по дълга но не е място тук за нея)
Извода от тази моя случка е: Тя не съжеляваше за стореното с другото момче. А за ситуацията / издънката която направи. За пред обществения морал тя ще курва.
2. Влияние от страна на приятелките и. Може да я настройват против теб...Може твоята приятелка да се чувства изолирана от групата.
Лично мнение:
----
Лошото е че ако просто и се ходи на дискотека щеше да те вземе с приятелките си и ще може и да си танцува и да се натиска...Но за жалост тя ти казва "Позволи ми от време на време да се натискам с друг"...Няма как да стане. Ако и го позволиш ставаш глупак...Ако отложиш ще го направи рано или късно зад гърба ти. Е виж...Може и да е моментен изблик на емоция афектиран от приятелките и. След ден 2 да се нормализират нещата (в което се съмнявам). За жалост живота ме научи че всеки изневерява...Просто някои го правят по интелигентно...Други се дънят и излизат виновни пред обществения морал.
Лек ден ти желая и успех.
Greets
MBF
Последно редактирано от MBF : 05-13-2012 на 08:12