Вижте , имам много сериозен проблем от доста дълъг период и смятам, че е крайно време да го загърбя и да променя някои неща за в бъдеще. На 20 години съм и съм бил само с едно момиче до момента ( и то еднократно , не че имам сериозна приятелка или нещо от сорта). Не бих казал , че всичко това се дължи на факта , че съм до не знам къде непривлекателен и няма никакъв интерес , дори смея да твърдя , че има интерес и то от красиви момичета , но това , което не мога да преодолея е някакъв комплекс от още по-ранните ми години , който много ми пречи..Винаги, когато едно момиче се приобщи към мен да кажем и аз знам , че нещата могат да се получат го отблъсквам съзнателно или не и леко по леко прекъсваме взаимоотношенията си , било то от това , че започвам много да се правя на пич , били от факта , че когато дойде решаващият момент се притеснявам, ама много се притеснявам и не мога да направя нищо ,а много често си казвам , че е прекалено хубава за мен и нищо няма да се получи.Най-фрапиращото беше , когато едно момиче само дойде вкъщи на вечеря , всичко беше идеално , но аз толкова се сдухах ,притесних и си глътнах езика , че нищо не се получи , просто трагедия...Наистина до скоро не си давах сметка до колко това се е превърнало в проблем , но имам намерение вече да се променя в това отношение , ще съм ви благодарен , ако дадете някави съвети..Попринцип като цяло не съм от най-стеснителните , но стане ли въпрос за момичета и за нещо по-интимно , просто много се притеснявам.