.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Мразя ги!

Повече от фен

Мразя ги!

Става въпрос за мускулите на ръцете ми. Момиче съм, определно имам стегнато тяло , обаче бицепсите ме побъркват. Правят ръката ми дебела в отпуснато състояние, а всъщност съм убедена , че е така , заради мускула. Като стягам ръката , не е кой знае колко изразен,но просто ме дразни. На лявата ръка е също така, но определно там не е толкова изразен. Нямам си абсолютно никаква представа защо се получи. Моля Ви, кажете ми ,че има някакъв начин да ги намаля поне малко. Може да ви се струва абсурдно, но според мен , все има някакъв начин.Моля Ви без да ме нападате, искам сериозни и точни отговори.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ми не знам честно казано си направила мускулна маса вместо само да държиш стегнато...знам ли просто намали упражненията пък и ако си по-здравичка(тип ябълка) в ръцете няма как да чакаш да са тънки и елегантни

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Tип ябълка,а? А ако е тип патладжан на мусака ли ще я правим?

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard Виж мнението
    Tип ябълка,а? А ако е тип патладжан на мусака ли ще я правим?
    да ще стане вкусна

Повече от фен
    Моля ви наистина за сериозни отговори , защото наистина се дразня,че не са така , както искам. Е да , няма перфектени хора.. Многоо искам да са по-слабички. Аз съм с нормално тегло и определено не съм дебела, относно мускулната маса , си нямам идея как съм се сдобила с нея, да наистина тренирах танци няколко години, но чак така да са .. :X

Супер фен Аватара на scrooper
    Ами не вдигай гирички, не прави лицеви опори и не се подпирай на ръцете си :р Ако и без това не правиш такива неща, просто ги приеми- явно ти е такава структурата, а и в пубертета винаги някоя част на тялото изглежда съмнително, но после се оправя от самосебеси
    always late but worth the wait!

имам супер много познати, които тренираха танци, в момента в който спряха, станаха буквално огромни ... предимно ръцете и талията .. не знам защо така се получи, но факт е, че никоя не остана слаба, както беше докато тренираха ...
    Take the evil out the people, they'll be acting right,
    cause both black and white is smokin crack tonight,
    and the only time we chill is when we kill each other,
    it takes skill to be real, time to heal each other ...
    -2Pac-

Повече от фен
    Добре Благодаря ви много на всички Дано с мен не стане така и дано след пубертета да се оправят

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Според мен диета, но правилна. За да свалиш само мазнината и ще остане мускула. Другото, което съм чувала е, че когато прекалиш с кардиото тялото ти започва да гори мускули. Не съм го изпробвала.
    Иначе те разбирам. Аз имах такъв проблем с прасците, но при мен просто нямаше момент, в който да не тренирам нещо. След това си направих травма, стигна се до операция и по този начин доста време не си натоварвах краката почти и малко ми спадна мускула.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Повече от фен
    Мдам. То е ясно,че имам и малко мазнинки. Но сега пък си нямам представа каква диета трявва да спазвам.. И все пак аз преди не съм тренирала нищо с ръцете.. Още се чудя от къде така се получи..Да , тренирах танци, но въобще не ми се вярва да е от това.. И все пак случилото се - случило. Сега ако някой ми каже правилна диета и някакви упражнения за свалянето на мазнините от ръцете , наистина ще бъда много благодарна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си