.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Относно бръсненето в интимните зони.

Здравейте, момче съм, от известно време след бръснене се появяват червени точици и има леко боцкане, как да го предотвартя, че вече се побърквам, пък момичета, като чуят за храсталак и направо подскачат... плз.

Не се бръсни! Има епилатори/кола маска (боли но знаеш защо го правиш ефект поне 1-2 седмици зависи де) има депилатори (Veet) (ефект седмица) има и машинки за подстригване който вършат прекрасна работа!
    Но ако продължиш с ножчето да се бръснеш ще има да ти боцка и да те сърби та свят ще ти се вие. иии накрая ще стане като брада!

Супер фен Аватара на mlakniwe
    с пинсета е най-евтино, ако искаш и с кола маска, но в ниикъв случай бръснене-тва е най-лошият начин-пробвай с пинсета или кола маска

ПИНСЕТА ? ар иу фъкинг мад? Моля те кажи сериозно пробвал/а ли си с пинсета ако си те признавам за НАЙ-(квото реши форума)? Няма да оформяш вежди а ще косиш гора.

Супер фен Аватара на mlakniwe
    да аз лично с пинсета си ги махам-там няям много и без тва само над пениса имам нямам отстрани за 10-15мин съм готов и резултата е супер-гладко за 2 седмици, просто не ми се дават пари за кола маска пък и тряя да обяснявам на наще за кво ми е, инъче и с кола маска съм пробвал и също ефекта е супер и по-дълготраен, но мноо се омацвам и после 2-3 дни ми стои зачервено и чак тогава се оправя, веднъж бях пробвал с самобръсначка и резултата беше ужаен и за тва ползвам пинсета

Това вече е друга тема на разговор 10-15мин да и аз като бях на 14-15 можех да ги махна с пинсета за 15 мин но сега ще ми отнеме ден и неистови мъки

Е, благодаря за отговорите, но честно, всички мои приятели (както и аз) се бръснат със самобръсначка и нищо им няма, даже някои се бръснат със сапун, втф? Благодаря, ви, много за бързите отговори, ще пробвам с нов гел/пяна и с нова самобръсначка, ако не стане ще използвам тезии Виит, леля ми ги използваше за краката и си беше болка, но това боцкане напоследък, арррх.

А, бтв, тези Вийт едни лепкави ленти ли са?

Има и ленти има и крем-(ДЕПИЛАТОР) който си го мажеш и след 10 мин го измиваш и всички косми се DOWN

не се бръсни на контра, а по посока на косъма.
    преди да се избръснеш ги подстрижи или мини с машинка.
    след бръснене се намажи с успокояващ крем (ако съдържа лайка ще е супер)
    разходи се с приятелка по магазините за бебешко олио или крем, нещо за успокояване на кожата или направо за раздразнена кожа (в Елитис бях виждала някакъв крем за след кола маска, а сигурно успокоява и след бръснене, щом ти е толкова чувствителна кожата)
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен
    Град
    <3
    омг... предлагате на момче кола маска/епилатор/пинсета?! втф...
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

А този крем на Вийт колко е 10 лв, ли? Щото ако е над порядъка 10-15 лв и има точно за 3 пъти май ще послушам jghgh.

Фен
    Споко и на мен ми беше така като си бръснех топките на твоята възраст......

Цитирай Първоначално написано от SexyBody Виж мнението
    Споко и на мен ми беше така като си бръснех топките на твоята възраст......
    Бтв, ти откъде знаеш на колко съм и пак, бтв, не ти говоря за топките, ти пък, за областта под корема. :Д И как ти мина?

Просто не ги бръсни на контра
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Цитирай Първоначално написано от straus Виж мнението
    Просто не ги бръсни на контра
    Мисля, че си прав, откакто го правя от известно време, 'щото хич не разполагам с време сега и колкото да отбия номер все се получава така, мс.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    омг... предлагате на момче кола маска/епилатор/пинсета?! втф...
    Харабия. Опитвам се да си представя момче, гледащо с недоумение епилатора и чудещо се как, за Бога, да приближи тоя страшен, бръмчащ уред за мъчения до скъпоценните си зони :д

Мега фен
    Град
    <3
    йъп
    и още по-лошото е да си го предстаавиш хванал с две пръстчета лента намазана с оная ти лепкава кола маска, слагащ я пипкаво и внимателно там... аУ ;о
    не, не... неее, не хващайте епилатори и кола маски, не е за вас господа. ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    йъп
    и още по-лошото е да си го предстаавиш хванал с две пръстчета лента намазана с оная ти лепкава кола маска, слагащ я пипкаво и внимателно там... аУ ;о
    не, не... неее, не хващайте епилатори и кола маски, не е за вас господа. ^^
    хаха, тотали, тва с тия кола маски и епилатори, ил... хД

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    На мене пък ми излизат зелени точици HeEeEeEeEeEelP PlZzZzZzZzZzZz...

FFS.. .I DONT WANNA LIVE ON THIS PLANET ANYMORE !

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Хубаво е че момчето проявява интерес не като ония от темата за бръсненето на мъжките дупета.

То аз си се бръсна със сапун, нищо ми няма. И депилатоар съм ползвал, ама усещането след бръснене е просто ... уникално Кола маска вече ... мазохизъм си ми звучи. Пробвал съм на краката ... никога повече

Ако ти излизат пъпчиците си вземи женска пяна за бръснене и крем за възпалена кожа. Би трябвало да свършат работа

Бръсна се с самобръсначка и сапун... нямам проблеми и то всяка седмица по един път, не мога да кажа, че растат много , даже обратното...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Просто трябва да има нещо, което да замести пяната за бръснене. И ако не ви пречи да е сапун - ок. Иначе можеш да изпорлзваш всякакви масни консистенции като вазелин, които не ти щипят.
    П.с. Ако не се бръснеш на контра няма да се появяват, но и няма да става гладко.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Бебешки крем "Бочко" - бръснеш се-> Автършейв->Кремчето->памучно бельо, за да не се получава спарване и заспиваш. Не удряй контра или минавай само с машинка 0 номер и си свиркай
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си