- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък за Абитуриентски Бал
Здравейте, искам предложения за подарък за момиче, за абитуриентският й бал. От малки се познаваме и сме само приятели. Г/д какви пари да си приготвя и какво мога да й взема ?
до 30 лева нормално ли е ??
Няма такова нещо като нормална и ненормална цена, има възможности на даденият човек, който прави подаръка.
Така както за 100 лева можеш да вземеш нещо хубаво, така и за 20 лева може да вземеш нещо също толкова хубаво.
Ако познаваш добре вкусовете и можеш да и вземеш някакво бижу, да речем обеци, гривна, синджирче с висулка ( или без висулка ) и тн. Някоя малка чантичка тип за дискотека. Някой комплект лакове за нокти от по скъпите марки. Козметичен комплект. И тн и тн женски дивотии много. Само недей да вземаш нещо живо като коте, хамстер и тн, понеже не се знае как ще реагират родителите и![]()
Аз на моята приятелка ѝ взех обици и висулка със синджирче Сваровски.
За мен бижу за момиче почти винаги е универсален подарък, ако имаш идея горе-долу какъв вкус има.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз направо попитах какво иска приятелката ми, на която ще ходя на бал. Тя си каза, е иска преса, понеже има много къдрава и своенравна коса.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Точно това мислех да предложа.
Обаче все пак всеки има различен вкус. Ето, например Щрудел и DisappointedDreamer не се радват на това, а други биха се зарадвали. Трябва хубаво да си помислиш на нея лично дали би и харесало.
И ще ти трябват повече от 30лв за този подарък м/у другото.
Аз като цяло не обичам да ми подаряват материални неща. Чувствам се неудобно.
Повече бих се зарадвала, ако ми откъснат цветенце от земята.
Така веднъж си пазех едно пожълтяло листенце, толкова си го пазех, че изсъхна в нас и пак не го изхвърлих.
4XCOKИ
Оххх и аз така <3 в 4-ти клас едно момченце ми подари розичка, и аз си я пазех и пазех докато накрая тя овяхна и майка ми я изхвърли >.<
Иначе, не върви да не и подариш нищо. Просто внимавай какво и купуваш. Аз не се кефя на бижута. Ходя си само с едно герданче и едни обечки и това е.
по скоро само себе си лъжеш с тва, че не се "радваш" на материалните неща .. Всяка една жена си има цена.... Отдавна тия момичета които се радват и на малките неща са в историята.. Под малки неща нямам предвид ефтини неща или нещо подобно .. По скоро едно цветенце дет викаш ти... Само дето сигурно от некои филм ги пишеш тия работи ..
Не се самозалъгвайте момиченца ...
Ми хубу
Аз не се имам за жена и не се поставям в тея рамки.
Аз съм момиче.
И наистина ми става неудобно като ми правят подаръци. Още по-неудобно ми става, ако човека си помисли, че не съм го уважила, ако не съм реагирала хипер радостно. Ест, че го уважавам, но въпреки това ми е неудобно. Преди време ми подариха опаковано плюшено кученце в училище... не го отворих и леко се натъжих, стисках си го през целия ден, усещах, че е нещо меко, но не го отворих, а чак вкъщи разбрах какво е... не знам защо... обичам си го, но не знам защо се почувствах неудобно тогава.
Пазила съм отпечатък от пръст върху малко листче в документите си... пазила съм си откъснат лист от тест по география, защото тогавашното ми гаЖи ми го даде, не помня защо... пазила съм си негови драсканици с моето име, от часовете му, когато му е било скучно... пазила съм изсушени цветя толкова, толкова дълго време... пазила съм всякакви такива неща, на които съм се радвала искрено и много повече от лъскави герданчета/гривнички/обеци, които също съм получавала, но не съм ги носила...
Тъпото е, че аз също подарявам класически подаръци (много съм зле в избора и се дразня), щото си мисля, че тея малки неща няма да се харесат на някой друг.
Последно редактирано от ShtrudeL : 05-13-2012 на 23:12
4XCOKИ
Как пък всички ни изкарвате гадни материалистки и използвачки! Как не се намери един да похвали приятелката си в какво и как му е помогнала, каква подкрепа му е оказала и прочие. Само колегата Шадоу /може и аз само него да засичам/ се изказва ласкаво за гаджето си.
Между другото така по темата- внимавайте с бижутата. За мен е отбий номер да ми подарят бижу, особено ако е сребро или по-зле- имитационна бижутерия, щото това показва колко е "наблюдателен" човекът отсреща и колко "добре" познава вкуса ми, интересите ми и предпочитанията ми.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Що бе, не си фенка на среброто ли?
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
^Остави. Явно му е непозната тръпката да къса цветя откъдето намери за добре и да ги подари в комплект с целувка.![]()
На мен пък ми става адски обидно като ми подарят пари. Ама сега масово така се прави.
Всеки с предпочитанията си.
Нещо, което дори и да не ми е по вкуса когато си личи, че човекът е прекарал известно време, за да го избере, опакова и поднесе естествено, че ще ми хареса.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Абе, за мен парите са най-добрия възможен подарък от роднини, които не те виждат често, не те познават и не знаят какво би те зарадвало. За предпочитане е пред отвратителен парфюм или гривна, която няма да сложиш никога.
Ама приятел да ти подари пари е суперобидно.