.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Повече от фен Аватара на Тарикатче
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Защото ако беше попаднал на момиче, което уважаваш и цениш с цялото си сърце, нямаше да твърдиш, че "всяка жена си има цена".
    Аз се радвам на малките неща и далеч не съм единствената, приказвай каквото намериш за добре.
    Хаха а замисляла ли си се изобщо има ли такава която заслужава да я цениш и уважаваш? Ся ше почнеш да разубеждаваш и защитаваш.. Ама все тая важното е, че и аз и ти и целият форум знаем, че тая убавица не съществува просто Рано или късно си показвате рогцата.. И да.... Всяка една жена по скоро всеки човек си има цена Парите са в основата на всичко бе лапета.. Кога ше го осъзнаете... Ама разбирам ви.. На по 15,16 години сте масово в тоя форум.. Мисленето ви е съвсем различно и ограничено до неква степен.... Розово ви е като мама и тати бачкат а вие само хапвате малко разходка до даскало и в леглото... С времето ше осъзнаете за кво иде реч изобщо.....

Мега фен
    Град
    <3
    Пф много си зле (без да се обиждаш)
    Дано попадаш само на златотърсачки.
    Разбира се, че трябва да цениш и уважаваш човека до себе си, независимо дали е момче или момиче! омг
    Не си представям как си бил с момиче при условие, че имаш такива възгледи.
    Както се пееше в една песничка... 'парите са средство, а не цел'
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

И ти след себе си доста малоумно впечатление от писанията ти по разни теми оставяш.. Дори не малоумно ами друго му е определението обаче да си замълча, че хич приятно няма да прозвучи..... Обаче виж .. Без да се обиждаш

И не казвам, че не трябва да цениш и уважаваш човека до себе си !!! Ти четеш ли изобщо кво пиша?
    Ех, че руса работа.. За по умна те мислих.

Мега фен
    Град
    <3
    Кажи си де, кажи си, не съм от обидчивите, или поне не от хора, които са ми никакви, давай?

Лесно е да кажеш "Ама ти си такъв и такъв" и след това "ама айде ще си замълча, защото не знам си какво".
    Обоснови се. Каква съм според мненията си, които от думите ти разбирам, че си запознат с тях?

И разбира се, че не казваш това, което казваш бла бла... Посочи ми КЪДЕ каза нещо положително за човешките взаимоотношения?!

Мислил ме за по-умна. брех
    Как определи, че съм тъпа с това, което казах?
    Последно редактирано от ShtrudeL : 05-14-2012 на 15:44
    4XCOKИ

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Тарикатче Виж мнението
    Хаха а замисляла ли си се изобщо има ли такава която заслужава да я цениш и уважаваш? Ся ше почнеш да разубеждаваш и защитаваш.. Ама все тая важното е, че и аз и ти и целият форум знаем, че тая убавица не съществува просто Рано или късно си показвате рогцата.. И да.... Всяка една жена по скоро всеки човек си има цена Парите са в основата на всичко бе лапета.. Кога ше го осъзнаете... Ама разбирам ви.. На по 15,16 години сте масово в тоя форум.. Мисленето ви е съвсем различно и ограничено до неква степен.... Розово ви е като мама и тати бачкат а вие само хапвате малко разходка до даскало и в леглото... С времето ше осъзнаете за кво иде реч изобщо.....
    Добре бе, ти нали си бил със свястно момиче? Или онова "Откъде знаеш, че съм я срещнал?" беше само поза? Защото ако си, нямаше да приказваш така. Повтарям го, дано го осмислиш. Не знам ти какво си мислиш, че знаеш, но аз и целият форум (освен момченцата, държащи се като ощипани петокласнички) знаем, че има такива момичета. Това, че ти си некадърен и не си попадал на такива, нито значи нещо, нито ме интересува особено.
    Заблуждавай се, че си просветен. Жив и здрав.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    За предпочитане е пред отвратителен парфюм или гривна, която няма да сложиш никога
    true story, още пръскам някои с аромат на китки в кенефа..

Някой по- нагоре спомена сребро. На мен пък ако някой близък човек ми подари нещо златно (не обичам злато освен бяло) или пък цвете, което не харесвам, също ще се обидя.

Глупаво е да се пуска тема от сорта при положение, че ние не познаваме въпросната приятелка и не знаем какъв е вкусът й. А това е адски важно в случая, защото ако уцелиш нещо, което й харесва, ще я зарадваш, констрастирайки на глупавите роднини, които ти мъкнат всякакви боклуци. )

И двете сте малки злобни кучки...... Нямам кво да ви кажа.
    А, че си тъпа да.... Съгласен съм.. Ясно ми е още от както посещавам тоя мизерен форум. Ако трябва да се обосновявам ще ми отнеме най малко час.... А не виждам смисъл в тва да си хабя ценното време за да "угодя" на неква пикла.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Тарикатче Виж мнението
    Ако трябва да се обосновявам ще ми отнеме най малко час.... А не виждам смисъл в тва да си хабя ценното време за да "угодя" на неква пикла.
    Ясно. Смешко. х)
    Да, ще ти отнеме около час да се напънеш да измислиш какво да кажеш. За това е по-лесно да измрънкаш нещо такова. х)
    Обясни ми поне в едно изречение, защо съм злобна кучка, моля те. х) Защото не ти изнася? И ако обичаш, без: "Щото си такава, няма к'во да ти се обяснявам.", т'ва не е убедителен аргумент.
    4XCOKИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си