Напоследък все повече се замилсям над сексуалната ми ориентация.. Като се върна назад във времето се сещам: харесвала съм момчета наистина са ме привличали, но съм харесвала и момичета или поне така си мисля... Последното лято бях привързана или влюбена (не съм наясно) в едно момиче... Бях тотално заслепена , тя ме въртеше на малкия си пръст.. После се осъзнах и сега почти не си общуваме.. Уж я харесвах ( или нещо такова просто ми харесваше и мислих за нея беше ми гадно когато не си пишехме) , но когато тя проявяваше близост аз се отдръпвах и ми беше странно, въпреки че преди това съм мислила за нея.. Преди 1 месец тръгнах с едно момче харесвах го, но бързо ми мина и скоро скъсахме.. Харесвала съм и други момчета, но се заглеждам и по момичета.. Под заглеждам имам впредвид: оглеждам ги отгоре до долу, но не бих казала че ме привличат цици или задници :Д Не мога и да си представя да се целувам с момиче дори мисълта за това ме погнусява , но се замислям че ако бях момче може би щях да мога да целуна дадено хубаво според моята оценка момиче .. Според вас дали това е моментно? Бисексуална ли съм или съм хомо, или съм си просто нормално и това е нормално ? Или пък може би просто липсата на момче, което наистина да харесам ме кара да се заглеждам и по другия пол?