- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към всички момчета
В общи линии това, което предлагаш, това търси и мъжът. Не мога да кажа за всички от моя пол, над 3 милиарда сме, всеки е различен, но лично мен ме запалват тези, които показват, че имат интерес и че не съм им безразличен (това е по-страшно от ненавистта) и най-важното е - разбиране. Почти всеки мъж примерно се занимава с коли, футбол или някое друго мъжко хоби. Едно нещо, което ще ти спечели точки ВИНАГИ, е да уважаваш избора на мъжа. Когато покажеш това, се усеща сякаш признаваш и самия човек - в общи линии, приятно е. Относно външния вид - уважавам спретнати жени, които могат да бъдат както официално облечени, така и "по-простичко" (тениски, шорти). Погледът има много важно значение - това, което можеш да скриеш с думи, рядко можеш с очи. Друго важно нещо за мен е говоренето - мислите, идеалите, та дори речника - подсказка за това дали срещу теб стои умна мадама, която знае какво иска, или доста занемарена ментално мацка, която не може да скалъпи две изречения и книгите са й враг №1. Все пак, когато си заедно с любимия човек, основното време минава в споделяне и говорене, колкото и да е хубава една жена, не може само да се гледате...
Пак споменавам, не ангажирам НИКОГО с моето мнение![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.