- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По-различно
С приятеля ми мсилим да пробваме нещо по-ново...та аз имам идея да се самозадоволяваме и да се гледаме..смисъл първо аз ,той ме гледа и обратно..или едновременно..пробвали ли сте ? Ако не,какво мислите..предложете нещо друго,по-различно..Някоя нова поза или др.
Пробвали сме едновременно, по негово желание. Не беше лошо, ама на него му хареса повече
Ако и двамата сте навити,пробвайте, защо не.
Секс на места, различни от леглото? Секси бельо? Анален? Roleplay?
Варианти много, зависи какво ви харесва.
За мен е губене на време да мастурбираме, ако сме в една и съща стая. Тръпка ми е да го гледам и определено ми е мерак, ама затова е камерата на скайп примерно...![]()
Точно това не сме пробвали, но от приятелки знам, че не е кой знае какво изживяване.
Разнообразяваме по различни начини, при които задължително присъства докосването. Заедно да сме, да сме разгорещени и всеки да си прави сам кефа - не.
И спря да се върти за миг земята..
Не е лошо, виждаш точно как партьора ти се докосва и се учиш и ти да му правиш така в последствиеМакар че това май е по-скоро за мъжете да се учат...
Не бих издържала повече от 2-3 минути. Далеч по-приятно ми е аз да докосвам него, а той мен, отколкото и двамата себе си. Аз под разнообразяване разбирам различни пози, места, по-различна предварителна игра, секси бельо, стриптийз, белезници ...