- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- До колко сте запознати със спортните успехи в миналото?
Здравейте
Правя социално изследване за студентски проект.Интересува ме запознати ли сте със спортните постижения на България в миналото.Ако сте запознати - моля дайте примери и какво ви е заинтригувало в тях.Ако не сте - вашите мнения са също много важни, така че не се срамувайте да ги кажете(дори едно "не" да е).Моля посочвайте и годините си.
Благодаря и не се срамувайте - мнението на спортистите е важно!
Бих казал,че НЕ съм запознат с постиженията на България в миналото.Интересувам се само от събития на световен мащаб,свързани с културизъм(състезанията носещи билета за Mr.Olympia и самото състезание Mr.Olympia)
На почти 18 години съм.
като се замисля се сещам само за световното 94всъщност и сега от близкото минало имаме 2ма борци световни шампиони, йордан йовчев ще ходи пак на олимпиада, а той е от старите спортисти, знам и за някои български културисти, знам също, че по времето на социализма сме били много добри в борбата и щангите, можем да споменем и дан колов
а се сещам също за един мюсюлманин, който се е преместил в турция, но е родом от България и е бил много добър в дигането на щанги, знам и за някои наши акробатки и горе долу за тези неща се сещам в момента, но съм сигурен, че знам и още, на 16 съм
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Запознат съм до някъде .
Футболните постижения 94-95 .
Екатерина Дафовска ( златен медал ) , Боксъор имаме , Онова с лодките дето гребат , световния рекорд на Стефка Костадинова .
15 години
някой знае ли, че имаме примерно световен шампион по канадска борба?
то густо, то пусто
Аз не знам и не ми и пука![]()
сигурно се радваш само на фил хийт а
то густо, то пусто
Радвам се на себе си
и си шампион в коя дисциплина?
то густо, то пусто
Спортист съм и се интересувам от тези неща. Едва ли знам всичко , но може да се каже, че съм запознат с големите ни спортисти в миналото и техните успехи.
18 години
аз го знам, онзи дето си се снимал с негоно тук питат за миналото
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
исках да кажа, че кво да говорим за миналото, като не си знаем настоящите победители...
то густо, то пусто
Имам претенции, че познавам успехите на българските спортисти. Винаги сме имали силни щангисти, например. Силни сме в бокса, волейбола. Футбола ясен е големия успех 94. Раданова ни е в шортрека, имаме биатлонистка, на която не мога да се сетя името, Лалова е добра бегачка. Имаме и една добра гребачка. Запознат съм с историите на двата най-големи български отбора - ЦСКА и Левски. По принцип историите на световните футболни отбори ме вълнуват повече, но гледам да съм информиран и за нашите. 16 години.