- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Днес...
-След 'даскало' се разходихме с дружката ми с идеята да си вземем очна линия, сенки и такива ти глупости, е да, ама си взех книжка на Том Робинс и омг обожавам го. <3 Останах без парички, ама си заслужава.
-ДНЕЕЕЕЕЕС ОМГ на центъра имаше супер много фотоси на различни кътчета от България, толкова красивоооооо. В Пловдив си харесах някои местенца, други крепости някакви, авв абе много хубавоо
- и цяяяяялата друга седмица ще има разни артЪ неща, ще прожектират на открито 'love.net' и 'Кецове' в сряда и четвъртък, ама ще видим дали ще мога да го гледам, охххххх <3 В историческия музей и галерията и в театъра и в една друга зала също ще има супер мн хубави нещааааааа и някакъв ансамбъл и тенори и аввввв,
О! А ДНЕЕЕС! на центъра по старата главна имаше един човек, облечен като статуя, държеше цветя, сигурно беше от театъра и беше толкова красииииииив! Вече го бяхме подминали и аз като дИтенце вървях назад и го гледах и ми светеха очичките, мнОООООООГОо обичам такива неща, изпълват ми душичката, ИСКАМ ВСЕКИ ДЕН, ВСИЧКО ОКОЛО МЕН ДА Е КАТО ОГРОМНА СЦЕНА, КАКТО БЕШЕ ДНЕС! ^____________
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Защо не си направиш само една такава тема-дневник, за не се налага да игнорираме 51243242 теми, а само 1.
Или поне се опитай да казваш всичко в рамките на 1-2 изречения![]()
защо изобщо го четете , това е нейния си свят , нищо полезно.
Защото съм непостоянна в НЯКОИ неща и това е едно от тях ^_^
също такаааа влязохме в един магазин за скъпоценни камъни и имаше две жени, които също разглеждаха, едната търсеше лунен камък и аз й казах, че тваЙ камък за раците, а тя каза, че е лъв. Другата пък беше козирог и си взе някъв камък само, щото й харесва на външен вид, а с това не бива да се гавриш, те наистина влияят на човека :3 ох
А аз си взех ОПАЛ, защото е силен и е за моята зодия. Имам и аметист и сега съм ги оставилО да се прочистват от негативна енергия :3 Исках да си взема аквамарин, защото е най-прекрасен за мен, ама бешИ скъп :3
И като цяло имаше тооооолкова много камъни и кристали, за момент бяхме в някакво супер голямо енергийно поле с много много сили на всичките камъни и брммммммм :3 Това ще ми е любимия магазин :3 Имаше и книжки за зодиите, музика за медитация, други книжки, сувенири, талисмани и всякакви такива неща ^___
4XCOKИ
Еврейте до там ли стигнаха ? Да продават чакъл ...
n00bs
Ох... трябва да си взема и розов кварц, защото е камък на любовта :3
4XCOKИ
буДка.
Иначе хубава идея.
4XCOKИ
4XCOKИ
бира бира, та докато я клатиш бЕсно да се орига като мамут от Праисторията![]()
попринцип би трябвало да ми е смешно ма4ока
6б3З10
ami napravi си го. Обсебването никога не е решение, отвори си очите и се откъсни от миналотоНе ограничавай нито себе си, нито околните. Щото тва не е истинско и никога няма да бъде.
алелелелелелелелелелелей![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ